Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşk çocuklarının programı.... Merakla bekliyorum sıçtılar ya tüy mü dikecekler yoksa çıkardıklarını mı yiyecekler :D

Bugün Cumartesi, büyük ihtimal Sinan ile Ümüd olur programda.

bugünde cümbüş olur sinan rasimden daha çok savundu bizi :D :D :D :D ayrıca yarın rok'un çıkarıp ahmet çakar ve ümit özatın suratına sallayıp vurması lazım :asd:

BbdWHvLIMAAPA5j.jpg:large

Adamlarin attigi basliga bak:

JUVENTUS MACINDA BÜYÜK SKANDAL! UEFA bu görüntlere ne diyecek?

Juventus'un itiraz olarak kullandigi fotografi gösterecekler. (Juventus yari alana biraz daha bozuktu)

garip garip mesajlar var burada. tamam ümit ve çakar afedersin döt oldular da bizi savunacak adam olarak Rasim denen şaklabana güveniyorsa bu taraftar ölmüşüz gömenimiz yok. rasim denen ne idüğü belirsizi G.Saraylı olarak gören adam benim için G.Saraylı değildir. ümit ne kadar trollse rasim de en az onun kadar... bırakın ümiti çakarı falan rasimin bizim takımımız hakkında söyledikleri unutuldu mu yoksa?

Adamlarin attigi basliga bak:

JUVENTUS MACINDA BÜYÜK SKANDAL! UEFA bu görüntlere ne diyecek?

Juventus'un itiraz olarak kullandigi fotografi gösterecekler. (Juventus yari alana biraz daha bozuktu)

GS düşmanı programdan ne bekliyorsunuz ki zaten?

Ama yine de malesef bir çok taraftarımız bu şerefsizleri izliyordur şu an

Adam hala dalga geciyor Ertem susuyor gercekten inanamiyorum yahu..

Futbol skor oyunu, sürecte görürüz bakalim ne yapacaksiniz.. Ins Bayern'i Barca'yi de yenersiz, ama ancak kornerlerde ofsaytlarda diye dalga geciyor.. Bu ne yahu?

Ulan gruptan cikmisiz, zaten bu bir basari.. Hala dalga geciyor inanilir gibi degil. INANILIR GIBI DEGIL ULAN SU ADAMI SUSTURUN bilmem neyin cocugu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt