Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumdan mı bahsediyorlar diyenler olmuş .Sizin kendi arkadaşlarınızdan kaçı buraya üye ya da bu forumdan haberi var da Ertem'in olacak , iyi güldüm gece gece neyse derbi günü arkadaş ortamından dolayı yarım saat bu zerzevatları izlemek zorunda kaldım . Ayran içmekten olacak kafaları acayip çalışıyor. Hele Ertem'in zehir zehir. 15 dakika boyunca Sneijder izin alıp gitti diye'' Gs çiftliğe dönmüş ,yabancılar kafalarına göre at koşturuyorlar , vay efendim Terim olsa böyle mi olurdu . Kimse izinsiz nefes alamazdı cart curt '' dediler. Ertem sustu sustu sadece yorumcuların bizimle kafa yapmasını izledi . Sinan , Ümit , Çakar içlerindeki yılların ezikliğini kustuktan sonra Ertem ne dese beğenirsiniz .'' Mancini'den izin aldı , sakatlığından dolayı kendi doktoruna görünmeye gitti.'' heeee çok güzel .Bu kasedi ondan habersiz hazırlamışlar da o da programa yayının ortasında katılmış gibi bu lafı diyebildi .Hadi Sneijder gitti diye haber yap ona kim ne diyecek de ee Pepe kılıklı madem sebebini biliyorsun ne diye dakikalardır araya girip bu yüzden gitti demiyorsun . Ümit'in Galatasaray'ın üstünden tır gibi geçerler , paspas yaparlar , elek olur dedikten 2 saniye sonra ama tabi ki gönlümüz böyle bir şey istemez demesi gibi birşey bu da . Sizlere mi söveyim sizi oraya çıkaranlara mı yoksa hala izleyip ciddiye alanlara mı bilemedim.

Bu forumdan mı bahsediyorlar diyenler olmuş .Sizin kendi arkadaşlarınızdan kaçı buraya üye ya da bu forumdan haberi var da Ertem'in olacak , iyi güldüm gece gece neyse derbi günü arkadaş ortamından dolayı yarım saat bu zerzevatları izlemek zorunda kaldım . Ayran içmekten olacak kafaları acayip çalışıyor. Hele Ertem'in zehir zehir. 15 dakika boyunca Sneijder izin alıp gitti diye'' Gs çiftliğe dönmüş ,yabancılar kafalarına göre at koşturuyorlar , vay efendim Terim olsa böyle mi olurdu . Kimse izinsiz nefes alamazdı cart curt '' dediler. Ertem sustu sustu sadece yorumcuların bizimle kafa yapmasını izledi . Sinan , Ümit , Çakar içlerindeki yılların ezikliğini kustuktan sonra Ertem ne dese beğenirsiniz .'' Mancini'den izin aldı , sakatlığından dolayı kendi doktoruna görünmeye gitti.'' heeee çok güzel .Bu kasedi ondan habersiz hazırlamışlar da o da programa yayının ortasında katılmış gibi bu lafı diyebildi .Hadi Sneijder gitti diye haber yap ona kim ne diyecek de ee Pepe kılıklı madem sebebini biliyorsun ne diye dakikalardır araya girip bu yüzden gitti demiyorsun . Ümit'in Galatasaray'ın üstünden tır gibi geçerler , paspas yaparlar , elek olur dedikten 2 saniye sonra ama tabi ki gönlümüz böyle bir şey istemez demesi gibi birşey bu da . Sizlere mi söveyim sizi oraya çıkaranlara mı yoksa hala izleyip ciddiye alanlara mı bilemedim.

hic yakisi kalmadi bu forumu kucuk dusurmek icin yazidign sey hayirdir hangi forumden geliyorsun sen ?

hic yakisi kalmadi bu forumu kucuk dusurmek icin yazidign sey hayirdir hangi forumden geliyorsun sen ?

Neyin küçük düşürmesi mesela ? Gerçek bir durumdan bahsettim . Başka bir başlıkta forumla ilgili konular konuşulur o ayrı tabi şikayet de edebilirsin eğer moderasyon da senin gibi düşünüyorsa ceza verirler zaten 5 10 dakika önce bitmiş cezam yine yerim dert değil . Al topu topu 17 mesaj girilmiş ekşide . Bu üye profiliyle biraz zor .

[attachment=5396:asdad.png]

Ekli dosyalar

• asdad.webp
    asdad.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 301
Neyin küçük düşürmesi mesela ? Gerçek bir durumdan bahsettim . Başka bir başlıkta forumla ilgili konular konuşulur o ayrı tabi şikayet de edebilirsin eğer moderasyon da senin gibi düşünüyorsa ceza verirler zaten 5 10 dakika önce bitmiş cezam yine yerim dert değil . Al topu topu 17 mesaj girilmiş ekşide . Bu üye profiliyle biraz zor .

Ekli dosyayı görüntüle 8627

senin avatar ofsayt haci. degiştir yav midem bulandi:)

Ekli dosyayı görüntüle 8627

hala formu kucuk durumek icin yazi ve resm atiyorsun burdan banlanan arkadaslar gidip baska yerde bu forum hakinda kotu yazilar yaziyor olamazmi ?

hala formu kucuk durumek icin yazi ve resm atiyorsun burdan banlanan arkadaslar gidip baska yerde bu forum hakinda kotu yazilar yaziyor olamazmi ?

17 entry diyorum . Ben forum içeriği , üyeleri berbat saçma sapan bir yer demedim ki ortada bir hakaret yok ben sadece pek bilinmiyor dedim . Her halta binlerce mesaj yazılan yerde bu forum için sadece 17 mesaj olması da beni haklı çıkarır (antu 1200 civarıydı , merak edenler vardır aramakla uğraşmasınlar ) . Yazılan şeyler de futbol forumuyla alakalı değil zaten.

Değiştireceğim Barış kırkı çıksın öyle :D

17 entry diyorum . Ben forum içeriği , üyeleri berbat saçma sapan bir yer demedim ki ortada bir hakaret yok ben sadece pek bilinmiyor dedim . Her halta binlerce mesaj yazılan yerde bu forum için sadece 17 mesaj olması da beni haklı çıkarır (antu 1200 civarıydı , merak edenler vardır aramakla uğraşmasınlar ) . Yazılan şeyler de futbol forumuyla alakalı değil zaten.

nicelik değil nitelik önemli

antudaki başlıklara bakın allah aşkına ergenlerin açacağı başlıklar.

hem bu mukayese adil değil etik de değil

bunların toplam 2 forumları var

bizim taraftarların 5-6 forumu var

üstünde durulacak bir konu değil

gscimbom

775

Traffic Rank in TR

antu

1,065

Traffic Rank in TR

Hangi site daha basarili oldugu kolayca anlasiliyor ,fazla söze gerek yok.

@Emrah Yıldırım Sayende kurdugum Alexa bir ise yaradi:)

WTF is antu?

İsme gel ya antu :D

Angut koymak istemişler herhalde ama yazım hatası olmuş

Yahu reklamın iyisi kötüsü olmaz bu net işlerinde . Antu için düzgün şeyler yazanın aklına şaşarım o ayrı ama 1000'lerce şey yazma gereği duymuşlar , neden çünkü orayı takip eden var , o saçmalıkları gören , okuyan var en azından buradan daha fazla diyorum bunu da hepimiz biliyoruz. İlk yazdığımla sizin anladığınız çok farklı şeyler arkadaşlar.

Gökhan Kral , alexa farklı bir olaydır . Popülerlikten çok , kullanıcıların bir sitede ne kadar kaldığından ve biraz da alınan reklamlardan haber verir , antuyla kıyasladığın için söylüyorum bildiğim kadarıyla antu öyle her türlü reklamı sitesine almıyor çünkü Ali Şen'in oğlu tarafından kuruldu yani duygusal sebepler çok arka planlarda hatta hiç yok da diyebiliriz. Burada kaç reklam olduğunu takip bile edemiyorum çünkü adblock kullanıyorum .Rezil antuyla burayı kıyaslamam bile o ayrı ama söylediğim şeyin yanlış olmadığını hepimiz biliyoruz . Hakaret ettiğim ya da eziklediğim bir durum yoktur. Alexa'yı daha net ifade edebilmek adına

Alexarank Kalite kriterleri nelerdir?

1- Visitor loyalty (Ziyaretçi Bağlılığı) : Alexa için en önemli kalite kriteri bu diyebiliriz. Yani bir web sitesini hep aynı ip adresleri ziyaret ediyorsa, bu web sitesinin bir marka olma yönünde yol aldığının en belirğin örnegidir.

2- Visits duration (Ziyaretçilerin Sitede durma süresi) : Alexa için bir diger kalite faktörüde budur. Ziyaretçiler bir websitesinde ne kadar uzun süre kalıyorsa o sitenin içerigi kalitelidir ki insanlar siteyi hemen terk etmiyor.

En basitinden spam siteleri ziyaretçi 2 saniye ziyaret edip çıkıyor. Ziyaretçi kalma süreside kalite belirlemede çok önemli bir faktördür.

3- Sayfa Görüntülenme faktörü: Bir websitesinin sayfaları ne kadar çok görüntüleniyorsa bu websitesi o derece kaliteli olmaya adaydır. Ziyaretçiler hemen terk etmeden ziyaretlerini sürdürüyor. Yine türk haber siteleri sürekli refresh kodunu gömerler sitelerine ki alexa da sayfa görüntülenme bonusu almak için (haberturk haber7 kaynak kodlarına bakarsanız görürsünüz meta refresh kodunu)

4- Tekil Hit faktörü: Kalite bazında belkide en az etken olan faktör budur. Çünkü spam basarsınız yada popup reklam verirsiniz hitiniz 1 günde 1 milyon olabilir ama bu sitenizin kaliteli site oldugunu göstermez.

Tekil hit grafiği sürekli takip ediliyor. Bir günlük hit patlaması sitenizi yerinden bile oynatmaz. Hitler haftalık aylık 3 aylık 6 aylık grafik ortamalası sonucu sitenizin rank degerine yansıyor.

5- Bookmarking (Doğrudan adres / Yer imi faktörü) : Domain adresini arama motorlarından değilde direk adres yazarak kaç kişinin geldiğinin veriside kalite için önemli bir faktördür.

Facebook mesela alexa için kaliteli bir sitedir. Arama motorlarından yazıp gelen kişi sayısı yok denecek kadar azdır. Domainin bilinirlik yada markasal faktörüde denilebilir buna.

Alexa kalite ölçüm merkezidir. Sadece hit ölçmeye odaklı bir merkezi degildir.

Altını çizerek tekrar vurgulamakta fayda var: Alexa toplist falan degildir. Bir sitenin alexa ranksı sizden iyi ise bu sizden daha çok ziyaretçi anlamına gelmez Ancak Sizden daha kaliteli ziyaretçisi var demektir.

Son cümleye istinaden , antu bebelerini düşününce bizim daha ilerde olmamız çok şaşırtıcı bir durum değil yani ayrıca bizim forumdaki gibi her elini kolunu sallayanın üye olması gibi bir durum da yok antuda . Bu da alexa rankı etkiler ,hatırlatırım.

Ayrıca incisözlük caps de 739. sırada yani bizden daha kaliteli oluyor sizin hesabınıza göre :D Sevmesem de ekşisözlüğü özellikle koydum çünkü sıralamada 27.ler. Son kez yazıyorum . Demek istediğim kısaca şu '' Kalite konusuna hiç girmedim sadece öyle spor programlarına konu olacak kadar popüler değiliz diyorum , fenerbahçeliler için ilk akla gelen antuyken , bizim uA forumudur ve ikisi de üye kabul etmiyor . Üyeliğe açarlarsa ikisi de ilk elliye girer . Bak alexa'yı boşver de gscimbom'un twitterda takipçisi 5800 . antu 56000 , 12sayı.org 606bin. Twitter son yıllarda Alexa'dan daha iyi bir popülerlik sayacıdır . Evet bu durum kaliteyi belirlemez , son kez tekrar hatırlatıyorum.

Bizim ülkemizde rezil olan şeyler fazla prim yapar. Yadirgamamak lazim antu nun daha fazla taninmasini.

Hatirlarsiniz ROK Arsenal Fener'i paspas yapar dediginde basta Ertem olsun hepsi adami yerin dibine soktu kulübe saygisizlik yapmis diye.

Daha demin Sinan Engin Galatasaray'in Avrupa da ruhu var derken Ümit araya girerek tuz ruhu diyor, ROK bunu hatirlatiyor, üstünde durulmuyor, ROK bir kez daha hatirlatiyor ve Ertem 'gecelim simdi bunu' diyor.

Vay be..

Hatirlarsiniz ROK Arsenal Fener'i paspas yapar dediginde basta Ertem olsun hepsi adami yerin dibine soktu kulübe saygisizlik yapmis diye.

Daha demin Sinan Engin Galatasaray'in Avrupa da ruhu var derken Ümit araya girerek tuz ruhu diyor, ROK bunu hatirlatiyor, üstünde durulmuyor, ROK bir kez daha hatirlatiyor ve Ertem 'gecelim simdi bunu' diyor.

Vay be..

Hakan bunlari seyredip sinirlenme be kardesim, degmez. Ben de bakmiyorum artik, ancak küplere biniyorsun baska birsey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt