Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
ertem bu gece 12'den sonra drogba serbest kaldi diyor suan her hangi bir kulup bedava alabilir diyor
Başka kulüplerle görüşebilir gelecek sezon için anlaşabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ertem bu gece 12'den sonra drogba serbest kaldi diyor suan her hangi bir kulup bedava alabilir diyor
Bu forumdan mı bahsediyorlar diyenler olmuş .Sizin kendi arkadaşlarınızdan kaçı buraya üye ya da bu forumdan haberi var da Ertem'in olacak , iyi güldüm gece gece neyse derbi günü arkadaş ortamından dolayı yarım saat bu zerzevatları izlemek zorunda kaldım . Ayran içmekten olacak kafaları acayip çalışıyor. Hele Ertem'in zehir zehir. 15 dakika boyunca Sneijder izin alıp gitti diye'' Gs çiftliğe dönmüş ,yabancılar kafalarına göre at koşturuyorlar , vay efendim Terim olsa böyle mi olurdu . Kimse izinsiz nefes alamazdı cart curt '' dediler. Ertem sustu sustu sadece yorumcuların bizimle kafa yapmasını izledi . Sinan , Ümit , Çakar içlerindeki yılların ezikliğini kustuktan sonra Ertem ne dese beğenirsiniz .'' Mancini'den izin aldı , sakatlığından dolayı kendi doktoruna görünmeye gitti.'' heeee çok güzel .Bu kasedi ondan habersiz hazırlamışlar da o da programa yayının ortasında katılmış gibi bu lafı diyebildi .Hadi Sneijder gitti diye haber yap ona kim ne diyecek de ee Pepe kılıklı madem sebebini biliyorsun ne diye dakikalardır araya girip bu yüzden gitti demiyorsun . Ümit'in Galatasaray'ın üstünden tır gibi geçerler , paspas yaparlar , elek olur dedikten 2 saniye sonra ama tabi ki gönlümüz böyle bir şey istemez demesi gibi birşey bu da . Sizlere mi söveyim sizi oraya çıkaranlara mı yoksa hala izleyip ciddiye alanlara mı bilemedim.
hic yakisi kalmadi bu forumu kucuk dusurmek icin yazidign sey hayirdir hangi forumden geliyorsun sen ?
Neyin küçük düşürmesi mesela ? Gerçek bir durumdan bahsettim . Başka bir başlıkta forumla ilgili konular konuşulur o ayrı tabi şikayet de edebilirsin eğer moderasyon da senin gibi düşünüyorsa ceza verirler zaten 5 10 dakika önce bitmiş cezam yine yerim dert değil . Al topu topu 17 mesaj girilmiş ekşide . Bu üye profiliyle biraz zor .
Ekli dosyayı görüntüle 8627
Neyin küçük düşürmesi mesela ? Gerçek bir durumdan bahsettim . Başka bir başlıkta forumla ilgili konular konuşulur o ayrı tabi şikayet de edebilirsin eğer moderasyon da senin gibi düşünüyorsa ceza verirler zaten 5 10 dakika önce bitmiş cezam yine yerim dert değil . Al topu topu 17 mesaj girilmiş ekşide . Bu üye profiliyle biraz zor .
Ekli dosyayı görüntüle 8627
hala formu kucuk durumek icin yazi ve resm atiyorsun burdan banlanan arkadaslar gidip baska yerde bu forum hakinda kotu yazilar yaziyor olamazmi ?
17 entry diyorum . Ben forum içeriği , üyeleri berbat saçma sapan bir yer demedim ki ortada bir hakaret yok ben sadece pek bilinmiyor dedim . Her halta binlerce mesaj yazılan yerde bu forum için sadece 17 mesaj olması da beni haklı çıkarır (antu 1200 civarıydı , merak edenler vardır aramakla uğraşmasınlar ) . Yazılan şeyler de futbol forumuyla alakalı değil zaten.
Değiştireceğim Barış kırkı çıksın öyle![]()
17 entry diyorum . Ben forum içeriği , üyeleri berbat saçma sapan bir yer demedim ki ortada bir hakaret yok ben sadece pek bilinmiyor dedim . Her halta binlerce mesaj yazılan yerde bu forum için sadece 17 mesaj olması da beni haklı çıkarır (antu 1200 civarıydı , merak edenler vardır aramakla uğraşmasınlar ) . Yazılan şeyler de futbol forumuyla alakalı değil zaten.
Değiştireceğim Barış kırkı çıksın öyle![]()
775
1,065Helal abi.
Bizim ülkemizde rezil olan şeyler fazla prim yapar. Yadirgamamak lazim antu nun daha fazla taninmasini.
Alexadan mı bahsediyorsun ?
Hatirlarsiniz ROK Arsenal Fener'i paspas yapar dediginde basta Ertem olsun hepsi adami yerin dibine soktu kulübe saygisizlik yapmis diye.
Daha demin Sinan Engin Galatasaray'in Avrupa da ruhu var derken Ümit araya girerek tuz ruhu diyor, ROK bunu hatirlatiyor, üstünde durulmuyor, ROK bir kez daha hatirlatiyor ve Ertem 'gecelim simdi bunu' diyor.
Vay be..