Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün G.Saray taraftarı bu adama dava açsın.

Nefret suçu işliyor.

Ben soruşturuyorum avukat arkadaşa bakalım

eğer olursa dava açacam

ezik herif ya şu herif korumayla gezmiyorsa bende neyim sağlam sopa lazım bu ümite.

Açın kanaltürkü izleyin beyler Ali Ece de katılmış spor programı budur. Sinir hastası olup günaha girmeyin boşuna. BeyazTv düzgün kanal mı ki yorumcusu adam olsun.

böyle olacağını bildiğim için açmadım beyaz tv yi.kanaltürkkte lig gecesini izliyorum conte ile güzel dalga geçtiler :D

yarın rok gelince ortalığı karıştırır,o zaman eğlenceli olur :D

Kapptim hemen...Kanaltürki izleyin beyler,ali ece cok cok iyi bir yorumcu bence

Herkes bize karsi cephe almış hükümet medya tff bjk fb hepsi peki neden?

Suçumuz şikeye bulaşmamak

izlemeyelim tamam da bu adam bu sekilde meydanı bos bulmamalı,sen kimsin ki lan,senin capın nedir Galatasaray a laf atıyosun şaşo

İzlemiyorum , yoksa çıldıracağım.

O ayı ne kadar şerefsiz ise , onu ekrana çıkaran ondan bin kat daha şerefsizdir.

Böylelerinin Allah belasını versin.Mahkemelerde sürünür , hapislerde çürürler İNŞALLAH.

Tek Yürek ‏@TekYurekcom5 dk

DUYURU | Tüm takipçilerimizden Beyaz TV'yi kanal listelerinden silmelerini rica ederiz. Ne reklam ne rating, üzerimizden kazanamasınlar!

Arena Aslanı ‏@ArenAslani5 dk

30 milyon Galatasaraylı! Bu ülkenin en büyük sivil toplum oluşumu... Beyaz TV'yi izlemeyin. Bir kaç günde neler oluyor görelim!

Allah askına beyler,izlemeyelim izletmeyelim,bu program biter,valla biter,bu dakikadan itibaren siliyorum cihazdan da.

fenerbahçe de sırf Galatasaraylı diye bi kızın görevine son vermedi mi ?

neden hiç dile getirilmiyor yanlı yanın beyaz tv

dava açalım arkadaşlar

ortalık bunlara kalmamalı

Gerekirse binayı basalım arkadaşlar olacak şey değil bu ! müsaade etmemeliyiz bu kötü kadın çocuklarına .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt