Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spor programı izlemek isteyen kanaltürk'ü, şikebahçe cumhuriyetinde bulunan hayvan belgeselini izlemek isteyen beyaztv'yi izlesin.

Tek Yürek ‏@TekYurekcom5 dk

DUYURU | Tüm takipçilerimizden Beyaz TV'yi kanal listelerinden silmelerini rica ederiz. Ne reklam ne rating, üzerimizden kazanamasınlar!

Arena Aslanı ‏@ArenAslani5 dk

30 milyon Galatasaraylı! Bu ülkenin en büyük sivil toplum oluşumu... Beyaz TV'yi izlemeyin. Bir kaç günde neler oluyor görelim!

Allah askına beyler,izlemeyelim izletmeyelim,bu program biter,valla biter,bu dakikadan itibaren siliyorum cihazdan da.

kapatıyorum o zaman

beyaz tv yi şimdi mi izlememe kararı aldınız dostlar.. melih gökçek in kanalı zaten yalan makinası.. dsmarttan silinse sileceğim ama silinmiyor işte

ben uzun zamandır bakmıyordum evdeyim bi bakıyim dedim ama bunlara rating kazandıramam kapattım

ayı sinan ümit hıyarına bi cevap vermedi iki saattir bizim açıklamamızı eleştiriyor.

Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam geçen sene uA grubu 200 kişiyle bu kanalı basmıştı bir daha basabiliriz aslında bu sefer 1000 kişiyle hem daha da aklı sıra dalga bile geçemezler . Yeter lan sizi görmek zorundamıyım nerde baksam siz varsınız !!!

Zaten programı genellikle fenev taraftarı izliyor bakalım bu hafta GS'a nasıl sallayacaklar nasıl iftira atacaklar diye . Sorun bizde değil .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt