Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne ağladı ümit be olacak iş değil.bilmesen doğuştan juveli sanarsın,gerçi buna fark etmez pazartesi günü yeni takımı belli olcak onu

bekliyordur.olsun be ümit ona da koyarız sen kafana takma.biz koydukça ses senden çıkıyor nasıl olsa

yazıdakı basıt espiri bı yana resım cuk oturmus

Bbe9X8-IAAA1UqC.jpg:large

T00. Gün geçmiyor ki icraatları ile hepimizi derin düşüncelere ve umutsuzluğa sürükleyen TFF yeni bir skandala imza atmasın !!!

01. Şike konusundaki aymazlık ve yarattıkları kaostan sonra Eboue ye gösterilen muz lara karşı sessiz kalan TFF, bunu savunmaya kalkan FB..

02. Nedenini hala anlayamadığımız bir pasiflik içine bürünen GS Yönetimi... Sonrasında Demirören' in fitilini ateşlediği Terim-Yönetim krizi..

03. İletişim ve hassasiyetleri anlamama konularında umutsuzluğa kapılmışken son hamlede biraz da kişisel bir kaygıyla Doğan ın açıklamaları..

04. Ve nihayetinde dört koldan sarılmış durumdaki Galatasaray, acaba artık yeter!!!! diyecek mi? Bu sefer gerçekten birşey yapabilecek miyiz?

05. Bu sefer ciddi, paragraf aralarında bir ilki gördüğümüz bir açıklama geldi kulüpten [url]https://www2.galatasaray.org/kulup/haber/18741.php[/URL]

06. Görülüyor ki Sedat Doğan bir hukuk mücadelesine girişiyor. Geç kalınmış, güçlükle devam edecek zor bir süreç olacak..

07. Haksızlığın, hukuksuzluğun, aymazlığın ve pişkinliğin karşısında kim duracaksa yanında olmak gerekir. Bu konuda herkes taraftır..

08. Fikri Hür, Vicdanı Hür Galatasaraylılara da bu yakışır. Umarım, gerçek gücün kimde olduğunu TÜM ŞER odaklarına gösterecek gücü buluruz..

09. Savaş baltaları gömüldüğü yerden çıkarıldı..

10. Ayhan Akman ın yaptığı gibi bir tarafa itmek lazım gereksizleri.. [url]https://www.youtube.com/watch?v=Og8D_7JHbEk[/URL]

Volkan Sonicempire

Cavusoglu geberir yakinda, bu ayiyada lafim kopekler istedi diye atlar olmez. Ayrica kalbin var birak geberip gidicen ekran basinda ugrasma bos islerle, en onemlisi haddini bil

Bu ayı böyle kıvrandıkça dahada komik oluyor.Sokakta görülse eline dilenci diye para verilir ama bunun gibi bir öküzü futbol yorumcusu yapmışlar.Türkçeyi konusamıyor daha dogru dürüst mağara ayısı.

ya sizide anlammıyorum izlemeyin olsun btisin bir Galatasaraylı izlemesin Ali Ece varken aynı saatte hemde..

Bu programı bizler izlemesek bile milyonlar izliyor ve galeyana geliyor. Bu programa çıkanların İQ seviyesi ciddi ciddi tartışılır. Balık hafızalı beyinsizler. Dünya futbolundan uzak sürekli futbol dışı konuşmalar havlamalar. Bağırıp çağırmalar milyonlarca Galatasaray'lının sinirlerini alt üst etmeler. Kulüpten biride bunlara cevabını veremiyor.

Maalesef kulübümüz bu gibi konularda biraz hafif kalıyor. Türkiye 50 yıl geriden geldiği için bunlara onların anlayacağı dilden konuşacaksın tabiri caizse kodunmu oturtacaksın ağızının payını vereceksin.

Türkiye'de adam gibi adalet olsa şikeciler küme düşürülürdü bu zamana kadar bırak 6222'den bunların ceza alması. Zaten kanalın sahibinin kimin olduğu belli. Kim cüret eder bunlara ceza vermeyi.

Ümit Özat tipik bir şikebahçeli bunların hepsi bu kafadan. Son derece çağ dışı mağaradan çıkmakta direnen ayılar gibi. Çakar'ından Engin'ine tut hepsi ben bilirim ben yaparım ben haklıyım havasında halbuki futboldan gram anladıkları yok. İşlerine nasıl gelirse öyle konuşuyorlar daha dün nr yediklerini bile bilmez sorsan bunlara. İşleri güçleri sürekli gündem yaratmak yüksek sesle konuşup kendilerini haklı çıkartmak. İnsanları sürekli galeyana getirdikleri için imkanı olanlar suç duyurusunda bulunmalılar. Burdan veya internetten bunları izlemeyen demekle olmuyor. Türkiye'nin çoğu yerinde interneti olmayanlar böyle programlar ile besleniyor maalesef.

Türkiye böyle programlardan ne zaman kurtulur zeka seviyesi yükselince onun için eğitim şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt