Alican Bozok
10 Numara!
- 15 Temmuz 2010
- 14.089
- 438
- 1.708
Rasim'in hevesi kırılmamıştır inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rasim yavaş yavaş ısınmaya başladı..
Onda bugün is yok ya.. Zaten ortam yok. BJK TV olmus.
Ahmet Çakar önemli birşeyler söylüyor.
BJK üzerinden fubol aracılığı ile sosyal kaos çıkarılmaya çalışılıyor dedi ki olabilir... BJK, Çarşı, Hükümet'in tamamının iradesi dışında girişimler olabilir..
Yahu sacmalamayin arkadas be. Cidden kafalar iyice ucmaya baslamis. Sanki taraftarlarin sahaya atlamasi yeni birsey bu ülke'de/dünya'da. Adam arkadasin dedigi gibi hirs yapmis atlamis. Bunu Besiktasli taraftarlar hep yapiyorlar.
program resmen sürekli bjk mağdur edebiyatı yapıyor. adamın boy boy bjk resimleri var. bir komplo teoriside ben üreteyim bariherif baktı fernandes 5 milyon euro istiyor ama oynadıgı oyun falan yok. ben asgari ücrete calışıyorum bu milyon euro alıyor ben ondan daha iyi oynarım demiş sahaya atlamış fernandesi indirmiş işte
Adam BJK'li kasımpaşa tribününe girmiş ve oradan atlamış. BJK'lileri sevmem hele çarşıyı hiç ama adamlra bu maçta haksızlık yapıldı işte. Organize bişey var burada.
Ahmet Çakar diyor ki BJK'ye olmasa da BJK üzerinden başka oyun oynanıyor. Olaiblir de olmayabilir de ama incelenmeye değer..