Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmet çakara bak. olayı tuttu gizli güclere bağladı. ulan oğlum adam hırs etmiş sahaya atlamış ihtimali olamazmı. hemende derin gücler gizli gücler. adamı hazırlamışlar.

Ulan adam her yerde Besiktas formasi ile görünmüs, hala provokasyon, BJK üzerine oyunlar oynaniyor diyorlar. Ulan gelde küfür etme. Bal gibi Besiktas taraftari iste. Hepsi ayni mal oldugu icin ayni hatayi yapip sahaya atliyorlar..

Hala siyasi diyorlar ya ulan serefsizler. Ne oyunu be? Ne oyunu oynaniyormus Besiktas'a ?

Ceza almali bal gibi.

Ahmet Çakar önemli birşeyler söylüyor.

BJK üzerinden fubol aracılığı ile sosyal kaos çıkarılmaya çalışılıyor dedi ki olabilir... BJK, Çarşı, Hükümet'in tamamının iradesi dışında girişimler olabilir..

Ahmet Çakar önemli birşeyler söylüyor.

BJK üzerinden fubol aracılığı ile sosyal kaos çıkarılmaya çalışılıyor dedi ki olabilir... BJK, Çarşı, Hükümet'in tamamının iradesi dışında girişimler olabilir..

Yahu sacmalamayin arkadas be. Cidden kafalar iyice ucmaya baslamis. Sanki taraftarlarin sahaya atlamasi yeni birsey bu ülke'de/dünya'da. Adam arkadasin dedigi gibi hirs yapmis atlamis. Bunu Besiktasli taraftarlar hep yapiyorlar.

Iyi bahane oldu artik bu olay. Artik her Besiktasli taraftarin saha'ya atlamasi siyasi olaylara baglanir.

program resmen sürekli bjk mağdur edebiyatı yapıyor. adamın boy boy bjk resimleri var. bir komplo teoriside ben üreteyim bari :) herif baktı fernandes 5 milyon euro istiyor ama oynadıgı oyun falan yok. ben asgari ücrete calışıyorum bu milyon euro alıyor ben ondan daha iyi oynarım demiş sahaya atlamış fernandesi indirmiş işte

Yahu sacmalamayin arkadas be. Cidden kafalar iyice ucmaya baslamis. Sanki taraftarlarin sahaya atlamasi yeni birsey bu ülke'de/dünya'da. Adam arkadasin dedigi gibi hirs yapmis atlamis. Bunu Besiktasli taraftarlar hep yapiyorlar.

Adam BJK'li kasımpaşa tribününe girmiş ve oradan atlamış. BJK'lileri sevmem hele çarşıyı hiç ama adamlra bu maçta haksızlık yapıldı işte. Organize bişey var burada.

Ahmet Çakar diyor ki BJK'ye olmasa da BJK üzerinden başka oyun oynanıyor. Olaiblir de olmayabilir de ama incelenmeye değer..

Amma saçmaladılar haa. Tamamen futbolla ilgili sinirlendi girdi tinerci. Siyasi bir durum yok ortada.

program resmen sürekli bjk mağdur edebiyatı yapıyor. adamın boy boy bjk resimleri var. bir komplo teoriside ben üreteyim bari :) herif baktı fernandes 5 milyon euro istiyor ama oynadıgı oyun falan yok. ben asgari ücrete calışıyorum bu milyon euro alıyor ben ondan daha iyi oynarım demiş sahaya atlamış fernandesi indirmiş işte

Aynen.

Adam Türkiye'de taraftarlarin 80% i oldugu gibi egitimsiz mal oglu mal ve yaptigini düsünemeden saha'ya atladi. Yani bildigin sapik. Bu ceza'dir. Ne siyasi olayi arkadas? Yahu bu kadari da olmaz ki..

Gecmiste cok önerisi var; Bunu Besiktasli taraftarlar sürekli yapiyorlar. Ulan Eboue'yi dövmek istedi bir iki taraftar. Ne yani, buda mi siyasi?

Bunlar böyle konusdukca bu olaylar devam eder.

Adam BJK'li kasımpaşa tribününe girmiş ve oradan atlamış. BJK'lileri sevmem hele çarşıyı hiç ama adamlra bu maçta haksızlık yapıldı işte. Organize bişey var burada.

Ahmet Çakar diyor ki BJK'ye olmasa da BJK üzerinden başka oyun oynanıyor. Olaiblir de olmayabilir de ama incelenmeye değer..

100% eminim, tamamen sportif olay. Alakasi yok diger olaylar ile. Bazi seyleri sorgulamak hep iyidir, dogrudur. Ama iyice abartiyorlar artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt