Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Beyninin MR ını çekeyim dedi Ahmet Çakar, Adnan niye diye sorunca Çakar "varmı diye düşünüyorum" dedi :D :D

Iskender Alin sucsuz oldugu icin salindigini saniyor. Tutuksuz yargilaniyorsunuz be adamlar, böyle adamlarla nasil sike yaptilarsa :)

hale jale herkezle cikmis TV'Ye

Adnan Aybaba buradaki bir çok kişinin hayatı boyunca kazanamayacağı paraları kazanıyor, hala gündem yaratabiliyor, hala izlenilebiliyor, yazık.

Adnan Aybaba buradaki bir çok kişinin hayatı boyunca kazanamayacağı paraları kazanıyor, hala gündem yaratabiliyor, hala izlenilebiliyor, yazık.

Sadece Adnan Aybaba mı, keşke sadece o olsa en azından maymun rolünü iyi yapıyor hakediyor derdik.

Şikecinin kızı çıktı. Sese bak. Dumur oldun değil mi ? Yapmamış gibi birde parayı almadı falan diyor.

Söyle demek istiyorum, sikeye adi karismis kisiler niye TV'ye baglanir? Dünyanin hic biryerinde "ben sunu bunu yaptim" diye insanlar demez. Herkez ben yapmadim veya yalan der.

25bin dolar için yapmaz diyor:) Tabii para b.k değil mi ? Hey yavrum heyyy hayat size güzel, Barış Özbeklere güzel anasını satayım.

Söyle demek istiyorum, sikeye adi karismis kisiler niye TV'ye baglanir? Dünyanin hic biryerinde "ben sunu bunu yaptim" diye insanlar demez. Herkez ben yapmadim veya yalan der.

Daha suçunu kabul eden kimse bu hapishaneye gelmedi.

Shawsank Redemption

Cemil turana ne dediler de kizi baglandi, ozur felan diliyorlar kizindan?

Telegolde TFFnin puan silme senerayasonu söyliyorlar, dinleyen oldu mu?

tff bizi bu sene ve seneye şampiyon yapıp 2 senede clden de kasamıza 40 milyon euro girmesi şeklinde birşey düşünüyormuş

Telegolde TFFnin puan silme senerayasonu söyliyorlar, dinleyen oldu mu?

maanın nasıl bi dansöz ,bi tehditle nasıl kıvırdığını bildiğim için dinleme zahmetinde bulunmadım. kaldıki uefa izin vermez.

Ziya yine sike yapan küme düserden düsürebilir yapilir diyor. Aloo moruk, Fenerbahce düsmeyecekde kim düsecek bu Ülkede artik???

su telegoldeki senaryolar olursa rezil oluruz

Ziya yine mort bir tiple oturdu. Bu Ülkede Fenerbahce düsürülmeze hic bir daha bir takim küme düsürülemez!

UEFA ve FIFA'Ya mailer devam, bunlar bir dolaplar ceviriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt