Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Ziya babam yasinda adam, ama kusura bakmasin harbiden bos bir adam. Aziz nasil istifa edebilir diyor. Ya böyle bir mantik mi olur?

bence serhat tam bir dönme dolap.uefa ve fifa sinsice planını yapmıştır.

Federasyonun herseyi geciktirmesinin altinda birseyler var. Mutlaka fir formül ariyorlar. Bu medyaya sizan haberler hep deneme amacli sizdirilmis haberler. Telegolde bile halen cakma UEFA haberini veriyorlar "UEFA karismam demis".

telegolde gene feneri kurtarma senaryoları in metris günlükleri volume 23214335435423542354235

biraz dürüst olsunlarda, cemil turanın zaten şikeci olduğunu açıklasınlar.

bugünlük izlemiyorum artik, sIkIldIm. Yarin okurum artik.

Yalnız bu cemaat acayip güçlü. Her yerde adamları var. TD Karlıbel!de cemaatten belli oldu:)

Ben cemaatci felan degilim cok sukur. Cmeaatcilere inanmam guvenmem, ama sizde Ataturkcuyum vatanseverim diyip hic alakasi olmayanlara guvenip inanmayin bence...

Neye dayanarak cemaatten diyorsun abi,yani nasıl anladın?

Rasim ozan feto deyip durdu oda cemaatci olmasın sakin:D

2 si de cemaatin desteklediği adamlar. TD Karlıbel programda söyledi zaten. 3 yıl önce Akit gazetesine haber yapmış, Kanal 7 ve Samanyolu'na çıkmış vs... Rok ve eşi Taraf gazetesinden 2 liboş.

Gece Telogol'de çizilen senaryo şöyleydi. Amacı Galatasaray'ın gönlünü hoş tutup 58.maddeyi değiştirmek.

FB - 12, BJK - 7, TS - 5 puan alacak.

Ancak bu play off'tan sonra olacak. Yani her halükarda play off'a kalmamız halinde Galatasaray şampiyon olacak, Şampiyonlar ligine gidecek.

Bu puan silme sistematiği önümüzdeki sezonun başında tekrar uygulanacak. Dolayısı ile Galatasaray yine avantajlı olacak.

Bu senaryoya en akılcı yaklaşan ise hiç beklemediğim bir şekilde Kaya Çilingiroğlu oldu. ' Ya UEFA bunu kabul etmez de hiç bir takımı Avrupa'ya kabul etmezse ne olacak ' şeklinde bir tepki verdi.

Velhasıl kelam pis oyun ve senaryolar dilden dile dolaşıyor.

Gece Telogol'de çizilen senaryo şöyleydi. Amacı Galatasaray'ın gönlünü hoş tutup 58.maddeyi değiştirmek.

Ancak bu play off'tan sonra olacak. Yani her halükarda play off'a kalmamız halinde Galatasaray şampiyon olacak, Şampiyonlar ligine gidecek.

Bu puan silme sistematiği önümüzdeki sezonun başında tekrar uygulanacak. Dolayısı ile Galatasaray yine avantajlı olacak.

Bu senaryoya en akılcı yaklaşan ise hiç beklemediğim bir şekilde Kaya Çilingiroğlu oldu. ' Ya UEFA bunu kabul etmez de hiç bir takımı Avrupa'ya kabul etmezse ne olacak ' şeklinde bir tepki verdi.

Şuan zaten tanıdığım tüm Fener'lilere de bu enjekte edilmiş. Galatasaray şampiyon olursa, kendisi olmuş olmayacak, birileri Galatasaray'ı şampiyon yapacakmış izlenimi koyuyorlar ortaya.

Beyler feto ve cemaat ne anlama geliyor? Kimdir neyin nesidir bunlar?

Dun Kaya'yi birazcik izledim, herkes yok eksi puan yok UEFA sadece bu takimlara ceza verir digerlerine birsey yapmaz UEFA karisamaz falan derken Kaya bizim dedigimizi soyledi ve herkese ceza verir dedi, Galatasaray'in derdi de, baskalari yuzunden ben neden yanayim seklinde dusunuyor hakli olarak falan dedi. Helal olsun valla, bazen sacmalar eder ama bu konu'da helal olsun.

Beyler feto ve cemaat ne anlama geliyor? Kimdir neyin nesidir bunlar?

Dun Kaya'yi birazcik izledim, herkes yok eksi puan yok UEFA sadece bu takimlara ceza verir digerlerine birsey yapmaz UEFA karisamaz falan derken Kaya bizim dedigimizi soyledi ve herkese ceza verir dedi, Galatasaray'in derdi de, baskalari yuzunden ben neden yanayim seklinde dusunuyor hakli olarak falan dedi. Helal olsun valla, bazen sacmalar eder ama bu konu'da helal olsun.

Kaya arada Galatasaray'a felan saliyor ama ben bunu normal görüyorum. Yinede o Telegoldeki Team'de en mantikli konusan adam gibi. Yahu Gökmen bile daha fazla salliyor bize bu Kayadan. Ziya Dayiyi artik ciddiye almiyorum, biliyorum adam taraf, ama arada cidden sacmaliyor, küme düserden düsebilir yapilmaliymis ve o zaman Fenerbahce kurtulurmus, kimse demiyorki, eger Fenerbahce küme düsmezse o zaman bu ülkede hic bir zaman baska bir takimi düsüremezler. Yemisim ekonomisini.

Biz zaten emeğimizle şampiyon olacağız.Onu da karalama peşindeler.Beleşten geleceğine hiç gelmesin.

arada bi kaya ile erman mantıklı konuşur ziya ile gökmen mal tayfası.

Onu bosverinde bu Aybaba neyin nesidir öyle? Adam ucmus.

bu senaryoyu uygulayabilmek için lobilerin lobisi gerekiyor. varsa uefa dan fifa dan büyük yürekleri (aslında hangi kelimeyi kullandığımı biliyorsunuz) yapsınlarda görelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt