Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan bunlar acayip tirsmis bizden. simdi bizim transferleri sorguluyorlar. sinan engin "ben besiktas'ta böyle transferler yapsaydim kovarlardi beni". serefsizin oglu senin yaptigin transferleri herkes biliyor. para var bizde transfer yapip güclenecegiz diye herkes Göteborg olmus.

zenginin parası gavatların çenesini yorarmış boşver bro

futbol manasında söylüyorum :D

Bunlar Bruma'yi transfer basarisizligi olarak görüyor. Iste vizyonsuz mal oglu mal olduklari burdan belli oluyor iste.

Bunlar Fernandes'in menajerine 2m ödeyecekler birde fernandes 15m paraya ayrılırsa veya sözleşmesi bitince.. ama gel gör konuşmuyorlar.

Drogba'nın sözleşmesinde olsa öyle bir madde fırsatı kaçırmaz, Ünal Aysal'a filan sürekli giydirirlerdi 1 program yaparlardı bunun üstüne.

İzlemiyorum ama şu Bruma yorumu tam bu programlık yorum. Şimdi bu davarlara inanıp da Brumayı niye aldık diye söylenen olur forumda. Ben görmezsem selamlarımı iletiniz lütfen...

Bizim amacımız Avrupa'nin en büyük 10 kulübünden biri olmak, şikeci bir kulüple yarışmak değil.

Şuna bak, Galatasaray 19

Fenerbahçe 41.

Bu yıl dahil bile değil hahaha

Birde bunlarla bizi aynı kefeye koyuyorlar. Şaka gibi ya

2 dk da fenevi yaglamaya geciyorlar ortada koca bir basari var kor cahil yorumcular toplulugu hey Allahim.

Hahah Fenerbahce cikarmiydi Galatasaray'in bugün oldugu grup'tan soruyorlar :D

Lan adamlar Salzburg'tan tekme tokat dayak yediler.

Ahmet cakar : Galatasaray yerinde ManU olsaydi real Juve grubunda ManU 3 olurdu Galatasaray Cok buyuk is basardi dedi :D

Keşke bunlar Avrupa'ya gitseler de görsünler nasılmış grup maçları diye düşünmüyor da değilim bazen .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt