Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O stüdyo da bulunan herkese akil fikir ihsan eyle yarabbim. Amin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ümit ve Sinan uyandı Mancini'nin teknik zekasına sonunda verdiler hakkını adamın

Galatasaray Avrupa Ligine gitsinler diyorlar. Onlar UEFA kupasi diyorlarda ben Avrupa Ligi diyorum. O UEFA kupasi yok artik. O zamanlar kaliteydi. Simdi cöp takimlarin oldugu vasat bir lig.

Gruptan cikamasaydik 4. olmamizi isterdim cok net diyorum. Zaman kaybi orasi.

sinan nasil koymus o 1 mil dolar Galatasaray nerden nasil vuryum diye kivranip duruyor eskiden boyle degildi

Yahu gidemiyorlarki. Salzburg geliyor cakiyor. Arsenal geliyor cakiyor. Yani grup seviyesine bile gelmemisler.

İşte onu diyorum birşey olsa da gruplara kalabilseler ama nerdee . Geçenlerde bakmıştım en son grup maçını 10 aralık 2008'de oynamışlar .Bu sene de yani 2014- 2015 yılında da oynayamayacaklar en iyi ihtimalle 2015-2016 sezonunda grup maçı yapabilirler . Etti mi sana 8 yıl . Kaç yıldır esamesi okunmayan bir takımın haliyle kura çekimine de son torbadan katılacağını düşünürsek çok eğleneceğiz çok.

Galatasaray

Türkiye Ligi

19 Şampiyonluk

14 Türkiye Kupası

13 Cumhurbaşkanlığı Kupası

1 UEFA Kupası

1 Süper Kupa

+

2 CL Çeyrek Finali

2 CL İkinci Tur-1'i devam ediyor.

=48

Fenerbahçe

18 Şampiyonluk-1'i şaibeli

6 Türkiye Kupası

8 Cumhurbaşkanlığı Kupası

+

1 CL Çeyrek Finali

1 Uefa Kupası Yarı Finali (başarı mı tartışılır gerçi)

= 32

Evet harbiden adamlar bizden büyük :(

Yav arkadaş pek çok yeni stadda bizdeki gibi aksaklıklar oluyor. Hem saha bir anda beyaza büründü, ne zırvalıyorlar.

[attachment=6169:Bbjo4ixIYAEhPCM.jpg large.jpg]

Ekli dosyalar

• Bbjo4ixIYAEhPCM.jpg large.webp
    Bbjo4ixIYAEhPCM.jpg large.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 162
Sene 2011... Türkiye'deki futbol yorumcularının bir çoğunun ortak yorumu... fenerbahçe 3 Temmuz sürecinden başarılı çıkmıştır. Yarım puanla şampiyonluğu kaçırmıştır... Kimse Galatasaray'ın normal sezonu 9 puan farkla lider bitirip de saçma bir play-off olayına bu noktalara geldiğini, bir önceki sezon darmadağın olmuş bir takımın neredeyse sahadaki 11 oyuncusunun değişip aynı sene içerisinde şampiyon olduğunu söylemez. Tek kulvarda yarışan Galatasaray diye başlarlar söze, oysaki fener olunca 3 temmuzun sancılarını yaşayan fener olur. Sanki 3 temmuz Galatasaray yüzünden yaşanmış bir süreçtir.

Sene 2012... Galatasaray açık ara şampiyon olur ve CL'de Çeyrek final oynar ama nedense fenerin Avrupa Ligindeki yarı finali mükemmel bir başarıdır. Ama Galatasaray'ın şampiyonlar ligi çeyrek finalinde Real Madrid'e neler yaşattığı söylenmez.

Sene 2013... Galatasaray Madrid ve Juventus'lu gruptan çıkmıştır ama her ne hikmetse Avrupa'da olmayan, kupada Fethiye City'ye elenen fenerbahçe Galatasaray'dan daha fazla gol yemiş olmasına rağmen, son dakikalarda aldığı 8 puan sayesinde bu farkı açmış olan fenerbahçe mükemmeldir, daha az gol yiyen Galatasaray'ın savunması bitik, takım olarak da yerlerde sürünen bir takımdır...

İşte Türk futbol yorumculuğu bundan ibarettir. Ben aynı saçmalıkları savunsaydım şimdi bir TV programında yorumcuydum... Milyon dolarlar kazanıyordum. Haaa tabi bir de medyatik olmayı gerektiriyor... Ulan Ajdar yorum yapsa en kötü bu kadar olur daha ne diyeyim? :)

Galatasaray

Türkiye Ligi

19 Şampiyonluk

14 Türkiye Kupası

13 Cumhurbaşkanlığı Kupası

1 UEFA Kupası

1 Süper Kupa

+

2 CL Çeyrek Finali

2 CL İkinci Tur-1'i devam ediyor.

=48

Fenerbahçe

18 Şampiyonluk-1'i şaibeli

6 Türkiye Kupası

8 Cumhurbaşkanlığı Kupası

+

1 CL Çeyrek Finali

1 Uefa Kupası Yarı Finali (başarı mı tartışılır gerçi)

= 32

Evet harbiden adamlar bizden büyük :(

CL öncesi Kupa 1'de bir yarı finalimiz var.

Su an Emenike-Webo-Kuyt-Sow ve Drogba-Sneijder-Umut-Burak i tartisiyorlar. Kimi tercih edersin?

Gecen Juve macinda Sneijder/Vidal karsilasmasinda saygisizlik diyordu Cakar. Yani Vidal'a saygisizlikmis. Peki bunu simdi neden demiyorsun? Ulan onlar kim lan? Drogba ve Sneijder'e saygisizlik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt