Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Rasim'i özlemişler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok öyle birsey. Takip ediyorum Almanya'da. Düsmedi basina.
hadi insallah iyilesir allah ailesine ve sevenlerine bagislar![]()
Kanat olarak oynatırım, rakip oyuncular tutamıyo bu adamı.
Emenike kazmanın teki.Bizde Burak eleştiriliyor top süremiyor dıye bu ondanda kazma.Burak ın en azından gol potansiyeli Emenikeden çok daha iyi.
Bilmiyorum bana süratli bir oyuncu gibi geliyo, benim kendi fikrim ben isterdim takımda görmeyi. Sow ile birlikte takımda görmek istediğim oyuncu.
İnşallah şu micheal'de iyileşir ya
Süratli baya ona bişey dememde,Son vuruş açısından dedim ben.Sonuçta sow,emenike,webo,kuyt u koy drogbanın yarısı etmez bu 4 adam.Daha wesley ı fılande sokmadım devreye.![]()
Ins ama ölmese bile ilerde ciddi sakatliklar olabilirmis. Su an ciddi beyin travmasi söz konusu. Kanamalar oluyormus. Bu yüzden basinci azaltmak icin kafasina delik acmislar. Bu beyin travmasinda doktorlar icin 3 kategori varmis. Hafif, orta ve ciddi. Schumacher'in durumu ciddiymis.
Tabi canım o ayrı, yabancı sınırı olmasa umut'un yerine sow diye düşündüm, ne biliyim kanat olarak emenike gibisinden. Şu an 2 tuborg içtim kafam pek yerinde değil o yüzden de böyle şeyler yazıyo olabilirim![]()
Aynen sow a kaliteli oyuncu olabilirde.Yabancı sınırı olmasa gerçi avrupadan alınacak ne oyuncular var fişek gibi 10 milyon civarına.Bira içiyorsan bomonti filtresiz al bence.Şuan buz gibi yudumluyurom bende efsane bira.![]()
Sinan engin gülüş videosunu izlemeyen varsa izlesin hayatına renk gelsin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nerde
* tapatalk