Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ahmet cakar nnasıl varsayimlarla koskoca galatasaraya iftira atar bu kulübün yöneticisi yok mu açık acik şike yapmisiz diyor neden dava açılmaz bu domuza

Galatasaray Kulubu Kapilari acmiyormus beyaz futbola ertem hafif bir sitem etti yarin bunu konusruz dedi :D

Bu karaktersizleri takip ederek sadece gündemde kalmalarına sebep oluyorsunuz arkadaşlar. Üstüne bir de sinirleniyorsunuz ileri geri konuştuklarında. Sorsak herkes bunlardan şikayetçi ama herkes bunlarla ilgili konuşmaya devam ediyor. Nasıl bitsin bunlar?

Sinanın şike konusu açıldığında sürekli konuyu degistirin demesine anlam veremiyorum ucu dokunuyor olabilirmi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dayanamadım açtım ,

ROK'un son söylemlerini dinledim , şu yeniden yargılama mevzusu şike şurekası için o kadar da iyi olmayabilir ,

cidden aziz paçayı kurtarayım derken feneri ve başkalarını (misal bursaspor , misal MHK/hakemler vs.vs. ) daha pis bir şeye batırabilir .

Dayanamadım açtım ,

ROK'un son söylemlerini dinledim , şu yeniden yargılama mevzusu şike şurekası için o kadar da iyi olmayabilir ,

cidden aziz paçayı kurtarayım derken feneri ve başkalarını (misal bursaspor , misal MHK/hakemler vs.vs. ) daha pis bir şeye batırabilir .

renkdaş sence o son konuşmada rok bize aba altından sopa göstermedi mi dersin? hani sadece bursaspor falan diyorsun üzerine alınmamışsın doğal olarak ama ben orada bir tehdit seziyorum hem de biz sesimizi çıkarmayalım diye bize karşı yapılan bir tehdit.

renkdaş sence o son konuşmada rok bize aba altından sopa göstermedi mi dersin? hani sadece bursaspor falan diyorsun üzerine alınmamışsın doğal olarak ama ben orada bir tehdit seziyorum hem de biz sesimizi çıkarmayalım diye bize karşı yapılan bir tehdit.

Doğrusu düşündüm ama bence değil ,

emin ol bizimle ilgili birşeyler olsa sümen altı edilmesi mümkün olmazdı , zaten malum mektup olayından uğraşabildikleri kadar uğraştılar ,,

benim fikrim bursa'nın , MHK/hakemlerin , TFF'nin ve belki trabzonsporun hasır altı edilmiş kayıtları çıkabilir ve hatta fenerbahçeye dair bazı ilaveler .

Doğrusu düşündüm ama bence değil ,

emin ol bizimle ilgili birşeyler olsa sümen altı edilmesi mümkün olmazdı , zaten malum mektup olayından uğraşabildikleri kadar uğraştılar ,,

benim fikrim bursa'nın , MHK/hakemlerin , TFF'nin ve belki trabzonsporun hasır altı edilmiş kayıtları çıkabilir ve hatta fenerbahçeye dair bazı ilaveler .

doğru bizimle alakalı birşey olsa şu ana kadar sümen altı edilemezdi muhakkak çıkarırlardı ki zaten arenadaki ıslıklama olayından 6 ay sonra oldu bu 3 temmuz. bizimle alakalı elle tutulur birşey olsa ilk bizi gömerlerdi zaten :D ama benim bahsettiğim o değil. bizimle alakalı birşey çıkmaz ondan şüphem yok zaten ama o bize karşı bir tehditti bence her ne kadar blöf niteliğinde olsa da. bizi susturmaları o kadar kolay değil ki zaten görüşlerimi de burada paylaştım dün; Ak Futbol Sorunsalı | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Ft vermiş ayarı program açılışında özür dileyip 8. aydaki programda yaptığımız yorumlar gerçek dışıdır dediler AHHAHAHHAHAHA

Ahmet Cakar studyoyu terketti :DD

Programda dönen şeyler rezillikten başka bir şey değil.

Bu rasim oradaki herkesin pisliklerini biliyor bknz:Çakar

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt