Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.134
- 5.856
- 1.513
Bu ahmet cakar nnasıl varsayimlarla koskoca galatasaraya iftira atar bu kulübün yöneticisi yok mu açık acik şike yapmisiz diyor neden dava açılmaz bu domuza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ahmet cakar nnasıl varsayimlarla koskoca galatasaraya iftira atar bu kulübün yöneticisi yok mu açık acik şike yapmisiz diyor neden dava açılmaz bu domuza
Dayanamadım açtım ,
ROK'un son söylemlerini dinledim , şu yeniden yargılama mevzusu şike şurekası için o kadar da iyi olmayabilir ,
cidden aziz paçayı kurtarayım derken feneri ve başkalarını (misal bursaspor , misal MHK/hakemler vs.vs. ) daha pis bir şeye batırabilir .
renkdaş sence o son konuşmada rok bize aba altından sopa göstermedi mi dersin? hani sadece bursaspor falan diyorsun üzerine alınmamışsın doğal olarak ama ben orada bir tehdit seziyorum hem de biz sesimizi çıkarmayalım diye bize karşı yapılan bir tehdit.
Doğrusu düşündüm ama bence değil ,
emin ol bizimle ilgili birşeyler olsa sümen altı edilmesi mümkün olmazdı , zaten malum mektup olayından uğraşabildikleri kadar uğraştılar ,,
benim fikrim bursa'nın , MHK/hakemlerin , TFF'nin ve belki trabzonsporun hasır altı edilmiş kayıtları çıkabilir ve hatta fenerbahçeye dair bazı ilaveler .
Ahmet Cakar niye gitti? Kacirdim.
Rasim bir açığını söyledi oda kaçtı
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet Cakar niye gitti? Kacirdim.