Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rasim ahmet çakar'a sana yaptığım imtihandan sınıfta kaldın dedi artık neyse

Bu dava yeniden yargılanırsa en fazla Yıldırım Demirören gibi adamları kendiyle birlikte götürür Aziz Yıldırım o kadar.

Eğer aynı mahkeme tekrar aynı hakim ile görülecekse bu davanın yeniden yapılmasının anlamı ne?

hsyk nın komple değişmesi lazım farklı bir karar çıkması için bu da mümkün değil, fener sadece zaman kazanır yeniden yargılama olursa onun dışında birşey değişmez

bu salaklar kendi ayaklarına kurşun sıkıyorlar yeni yargılamada yeni deliller çıkarsa federasyonda bu olayı yeniden gündeme alacak böylece küme düşmeleri kesinleşticek

Özbeygir de oradaymis. Neden demiyonuz la. Cikar çıkmaz kapattım :(

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Niye gittigini bende tam anlamadim, gec kaldim ancak Cakar in ciktigini gorebildim.

Engine bakin ya. Mancini'e laf atiyor ....iyki kurtulduk bu Piskopat'dan.

Bu program kalkar yada kulaklarını cekerler

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feneri AKlamaya çalışıyolar

Sent from my iPhone using Tapatalk

BİLGİ | BeyazTv ve Habertürk gazetesi Antalya kampına alınmayacak.

şöyle bi haber dolaşıyor.inşallah doğrudur.

tüm uyarılara rağmen art niyetli iş yapanları almayacaksın. gitsinler kim mamalıyorsa onları izlesinler

bu olayın üstüne ertem sağda solda zırladı almıyolar bizi diye. ardından baktı olmuyor attıkları çamurların dozajını arttırdılar malatya, zalad vs vs.

aziz bu ve bunlar gibilerini şuan yaptığımız gibi yaparak dize getirdi. böylelerini antrenmanlara almayarak çok doğru bi yolda ilerliyoruz. 1 2 ay daha kudururlar şampiyonluğa iyice ortak olduğumuzda da tesislere girmek için 40400 takla atarlar. şekilden şekile pozisyondan pozisyona girerler. yeterki kararlı olsun yönetim bu konuda. yıllardır beklediğim bi hareket.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt