- 16 Haziran 2010
- 205.966
- 158.666
- 6.838
Ceza evlerinde yer yokmus yani Aziz evde oturacakmis 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama aynı meclis şike cezalarını iptal etti. Dahası federasyon değiştirerek yalan beyandan ceza yiyen Beşiktaş başkanını seçtiler, üstüne uluslararası hükümleri hiçe sayarak hukuksuzca şikeyi halının altına süpürdüler. Şu an iktidarı, muhalefeti bunu değiştimek için kolları sıvadılar bile.
Normalde hukuk açısından kapandı ama hukuku bunlar kendilerine uydurmayı çok iyi biliyorlar. Aziz'i içeri atmaları sorun değil arada Fenerbahçe'yi kurtarıyorlar. Yani şimdi gelecekte Trabzona verilecek kupanın önüne geçeceklerine adım eminim. Ben hiç bir şekilde bu meclise güvenmiyorum.
Hükme bağlanmamış davalar düşer. Hükme bağlanmış davalar ( Balyoz,Şike davası gibi) için ya özel madde eklenir ya da yeni bir delil veyahut tanık dinleme gibi uygulamalarla yeniden yargılamanın yolu açılır. Eğer özel madde eklenirse binlerce dava dediğin şekilde düşer. Bu göze alınmaz büyük ihtimal. Yapılacak şey yeni bir delil veyahut bir tanığın itirafı. Bunu yapabilirler. Bunlar olmaz ise Anayasa Mahkemesi'ne itiraz. Fakat Anayasa Mahkemesi de usulen reddeder içerik olarak değil. Yani tek şansları yeniden yargılama.
Bilerek yada bilmeyerek aslında en büyük kazığı tüpçü attı bunlara ,
ki içimden bi ses bilerek attı diyor ...
faik iş üstündeydi galiba... nefesini toparlayamadı hala...
Faik'in ses bi garip geliyoriş üstünde gibi hahahaha
Şike sahaya yansımadı demek ne kadar malca bir kelime. Bari şikeye teşebbüs var ama şike yok deseymişler. Yansımadığını nasıl ölçmüşler![]()
Yani işte şikenin varlığını inkar etmediler, tırı vırıdan bir bahane uydurdular feneri düşürmemek için.
Faik Işık kim renktaş programı takip etmiyorum da?
Bu avukat suçsuz adamı hapse sokar konuşmaya bak
Ceza evlerinde yer yok 4-5 ay dedi ahahhahahahhahhaha
Bu konu hakkında yazmıştım daha önce bir fb'li gibi kendimden alıntılıyorum :
Ne alakası var arkadaşım bulamazlar mı bir yolunu ? :mad-49:
Abi işte 3 Temmuz'dan beri neler umduk, neler bulduk. Bu adamlar işi kendilerine benzetmeye çalıştıkça hem yargıda, hem de uluslarası mercilerde ceza üstüne ceza yiyorlar. Şimdi Uefa bir ceza daha verecek "Fenerbahçe'yi küme düşürün" deyince bu federasyon düşürebilir mi? Hiç sanmıyorum. Üstelik iki sene önce başbakan "gerekirse 5 sene gitmeyiz" diye de öneri getirmişti. Yani beni Aziz'in içeri girip, girmemesi pek enterese etmiyor. Benim derdim şikeyi yapanlar değil, şikeyle menfaat sağlanan takım; ki hepimiz de bu yüzden feveran ediyoruz.
Adamlar yüzsüz abi. Stokholm sendromuna kapılmışlar, taraftarlarının gözüne perde inmiş, sütten çıkmış ak kaşık gibi görüyorlar kendilerini![]()