Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceza evlerinde yer yokmus yani Aziz evde oturacakmis :rolleyes:

Ama aynı meclis şike cezalarını iptal etti. Dahası federasyon değiştirerek yalan beyandan ceza yiyen Beşiktaş başkanını seçtiler, üstüne uluslararası hükümleri hiçe sayarak hukuksuzca şikeyi halının altına süpürdüler. Şu an iktidarı, muhalefeti bunu değiştimek için kolları sıvadılar bile.

Normalde hukuk açısından kapandı ama hukuku bunlar kendilerine uydurmayı çok iyi biliyorlar. Aziz'i içeri atmaları sorun değil arada Fenerbahçe'yi kurtarıyorlar. Yani şimdi gelecekte Trabzona verilecek kupanın önüne geçeceklerine adım eminim. Ben hiç bir şekilde bu meclise güvenmiyorum.

Bu konu hakkında yazmıştım daha önce bir fb'li gibi kendimden alıntılıyorum :

Hükme bağlanmamış davalar düşer. Hükme bağlanmış davalar ( Balyoz,Şike davası gibi) için ya özel madde eklenir ya da yeni bir delil veyahut tanık dinleme gibi uygulamalarla yeniden yargılamanın yolu açılır. Eğer özel madde eklenirse binlerce dava dediğin şekilde düşer. Bu göze alınmaz büyük ihtimal. Yapılacak şey yeni bir delil veyahut bir tanığın itirafı. Bunu yapabilirler. Bunlar olmaz ise Anayasa Mahkemesi'ne itiraz. Fakat Anayasa Mahkemesi de usulen reddeder içerik olarak değil. Yani tek şansları yeniden yargılama.

Ne alakası var arkadaşım bulamazlar mı bir yolunu ? :mad-49:

bir gün kalkmışız ve fener küme düşmüş falan.hayali bile güzel,neden gerçek olmasın :D

Bilerek yada bilmeyerek aslında en büyük kazığı tüpçü attı bunlara ,

ki içimden bi ses bilerek attı diyor ...

Kesinlikle . Diyorum ya ilk fişi TFF çekti aslında ama kimse sorgulamıyor bile . Başkası olsa helal olsun ne cinlik yaptı derdim de TÜPÇÜ onu akıl edemez.

Şike sahaya yansımadı demek ne kadar malca bir kelime. Bari şikeye teşebbüs var ama şike yok deseymişler. Yansımadığını nasıl ölçmüşler :D

Ya ne yapacaklarını şaşırdılar zaten feneri düşürmeyelim diye. Dünya üzerinde böyle saçma bir karar olamaz zaten :D

Yani işte şikenin varlığını inkar etmediler, tırı vırıdan bir bahane uydurdular feneri düşürmemek için.

Faik Işık kim renktaş programı takip etmiyorum da?

UEFA , Tff'ye bunu da soracak . Hatta şike sahaya yansımadı lafını UEFA duyunca kahkaha atmış olur mu öyle şey diye. Ceza gelecek rahat olun.

Aziz'in eski avukatı . Enterasan bir kişiliktir . Necati başkan yukarda videosunu paylaşmış . Nasıl birşey olduğu hakkında fikir edinebilirsin .

Bu konu hakkında yazmıştım daha önce bir fb'li gibi kendimden alıntılıyorum :

Ne alakası var arkadaşım bulamazlar mı bir yolunu ? :mad-49:

:D

Abi işte 3 Temmuz'dan beri neler umduk, neler bulduk. Bu adamlar işi kendilerine benzetmeye çalıştıkça hem yargıda, hem de uluslarası mercilerde ceza üstüne ceza yiyorlar. Şimdi Uefa bir ceza daha verecek "Fenerbahçe'yi küme düşürün" deyince bu federasyon düşürebilir mi? Hiç sanmıyorum. Üstelik iki sene önce başbakan "gerekirse 5 sene gitmeyiz" diye de öneri getirmişti. Yani beni Aziz'in içeri girip, girmemesi pek enterese etmiyor. Benim derdim şikeyi yapanlar değil, şikeyle menfaat sağlanan takım; ki hepimiz de bu yüzden feveran ediyoruz.

Adamlar yüzsüz abi. Stokholm sendromuna kapılmışlar, taraftarlarının gözüne perde inmiş, sütten çıkmış ak kaşık gibi görüyorlar kendilerini :D

:D

Abi işte 3 Temmuz'dan beri neler umduk, neler bulduk. Bu adamlar işi kendilerine benzetmeye çalıştıkça hem yargıda, hem de uluslarası mercilerde ceza üstüne ceza yiyorlar. Şimdi Uefa bir ceza daha verecek "Fenerbahçe'yi küme düşürün" deyince bu federasyon düşürebilir mi? Hiç sanmıyorum. Üstelik iki sene önce başbakan "gerekirse 5 sene gitmeyiz" diye de öneri getirmişti. Yani beni Aziz'in içeri girip, girmemesi pek enterese etmiyor. Benim derdim şikeyi yapanlar değil, şikeyle menfaat sağlanan takım; ki hepimiz de bu yüzden feveran ediyoruz.

Adamlar yüzsüz abi. Stokholm sendromuna kapılmışlar, taraftarlarının gözüne perde inmiş, sütten çıkmış ak kaşık gibi görüyorlar kendilerini :D

Aklina kötü seyler getirme ersin:D:D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Ahmet Çakar az buçuk bilgi sahibi belkide daha fazla duyum sahibi , UEFA dan gelecek tsunamiden falan bahsederken hep lafı yarım kaldı bence çok yakında büyük şenlik var ...

Umit yine sacmaliyor tabi, ''herkes yapti niye Fenerbahce?''

Yine başlamış azize ve şikebahçe'yi savunma ve kurtarma programı.

Yaa hadi türkiyede cemaat yaptı be insan cemaat avrupayadamı el attı ? Demek uefa , cas cemaatçi vay beeeee

YERSEN!

ROK Azizi cileden cikarsa Carsamba günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt