Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikeçiye şikeci diyemeyen yeniden yargılansın deyip olayı siyasileştiren bu zihniyetin sandıkta yüzüne tükürmeden edemem.

Ne destan, ne polis haha neler karistiriyorsun oyle. Ulke'de bir ay boyu cam cerceve birakmayan vandallar'i kendi adina savunma olarak kullanman tam talihsizlik.

Lan artiz o vandal dediğin kişilerden biri benim diğeri babam kimsin lan sen akıllı ol. Kaç genç öldü orda hala cam çerçeve derdindesin.

NEFES ALMAN BİLE ZARAR POPO KILI OLMAYA DEVAM.

Ne destan, ne polis haha neler karistiriyorsun oyle. Ulke'de bir ay boyu cam cerceve birakmayan vandallar'i kendi adina savunma olarak kullanman tam talihsizlik.

Bir bucuk aydir koskoca ülkede binlerce savcidan birtane isinize yariyan bulamadinizmi?Bu bilal oglani neden haala ifadeye götürmediniz?

Bakın arkadaşlar bu olay çok önemli bir olaydır. Bu kanala gereken cevabı biz taraftarlar vermeliyiz.Galatasaraylılık burda kendini belli eder.Gidip kime oy verirseniz verin ama şu kanala bir çift söz edemeyip siyasal paralelim bu kanal bu yüzden tuttuğu takımı ismi beyaz ama karakteri kara olan bu kanala tavrını göstermezse Galatasarayı bırakıp gidip siyasi partisini tutmasını tavsiye ederim

siz gidersiniz çakar gider beyaz tv gider hükümetler gider ama

Galatasaray asla yıkılmaz. Zamanında Erdoğan bayraktar denen adamın peşine takılıp Galatasarayın bir allah kuruşu yoktur diyen adamın bizzat erdoğan bayraktar tarafından hançerlenmesi Galatasarayımızının haklılığını birkez daha ortaya koymuştur.100 yıllık Galatasarayımıza kara çalmaya çalışan bu bikinicilere asla fırsat vermemeliyiz rekdaşlarım

aynen öyle renkdaş. bu forumdaki bazı zihniyetlerde(Galatasaraylı veya Taraftar diyemiyorum) bunları savunuyor ya diyecek birşey bulamıyorum. Ülkeye yaşattıkları herşeyi geçtim hadi ama kulübümüze yaptıklarını kabullenemem. bizim rahmetli başkanımıza 50.000 Galatasaraylının ortasında küfür eden bir zihniyeti savunmak nedir onu anlayamıyorum ve bu forumda yazan bu zihniyetteki insanları da Galatasaraylı olarak göremiyorum. Akpsporlu veya Ultraslansporlu olabilirler ama şunu biliyorum ki kesinlikle G.Saraylı değiller. Neymiş 10 yıldır çalışan!!! kazanacakmış... yersen... bütün örtbaslara rağmen gördük nasıl çalıştıklarını!!! ve son olarak şunu söylemek istiyorum; Fenerinizi de, Azizinizi de, Ultaslanınızı da, Partinizi de alın defolun gidin....

Bakın bu mesaj, tarihin nasıl manipüle edilebileceğinin canlı kanıtıdır. Adam daha 8 ay öncesinin olayını öyle bir yorumluyor ve bunu gerçek gibi anlatıyor ki, araştırma, okuma, kendini geliştirme, olayın aslını arama gibi tüm niteliklere kapatmış kendisini. Verilene koşulsuz inanma, televizyon ve ana akım medyaya sorgulamadan itaat.

Psikolojik ve sosyolojik açıdan güzel bir örnek.

Hakaretini de iade ediyorum, çirkinleşemeyeceğim senin gibi.

Bu arada ben ulkenin menfatini dusunurum. Iyise iyi derim, kotu ise kotu derim. Son 10 yildaki gelisimi inkar edecek halim yok. Siz neden bu yuzden sayginizi bozuyorsunuz anlamiyorum, ama bu zihniyetiniz surekli maglup oluyor dikkatinizi cekerim. Az laf, cok is yapan kazaniyor iste kac kere kanitlanacak daha. Kendinize yazik ediyorsunuz.

Galatasarayli olup akp´ye oy verenin aklindan süphe duyarim...tabii gercekten galatasarayi seviyorsa..

Bu arada ben ulkenin menfatini dusunurum. Iyise iyi derim, kotu ise kotu derim. Son 10 yildaki gelisimi inkar edecek halim yok. Siz neden bu yuzden sayginizi bozuyorsunuz anlamiyorum, ama bu zihniyetiniz surekli maglup oluyor dikkatinizi cekerim. Az laf, cok is yapan kazaniyor iste kac kere kanitlanacak daha. Kendinize yazik ediyorsunuz.

Ağzımı bile açmadım ve bana vandal ve çürümüş dedin. Şimdi de saygınızı bozuyorsun diyorsun.

Bence daha fazla çirkinleşmeden sus.

Anti atatürkcü vatan soyanlara Galatasaraylıyı gectim insan olarak kabul etmiyorum. Pkk neyse bunlar dahada beteridir. Avatarımdaki ADAMA Saygıyle eğilin ilk önce . O olmasaydı ingilizlerin götütün olurdunuz kim bilir. Ya yine delendim, nerden girdim bu konuya arkadaş

ahmet çakara küfür 1 dakikalığına serbest olsun lütfen

sadece 1 dakika ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt