- 16 Haziran 2010
- 205.942
- 158.646
- 6.838
Cezalar dagitilsin bi zahmet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki kere kibarca terbiyesizliği bırakmanı rica ettim. Üzerine insanları sağduyuya davet ettim ama görüyorum ki gene boşuna uğraşmışım. Karşımda buna değecek bunu anlayabilecek biri yokmuş.
fenerin piskolojisini konusuyorlar
yuh artik pes valla
Gerçekten son 10 yılda pek çok baba ve oğul pek çok gemi sahibi oldu. Şirketler kurdu,kanallar aldı,istediğini içeri attı istediğini öldürdü vurdu katletti. Bu gelişimi hepimiz kabul ediyoruz.
ama altını çizerek söyleyeyim ima etmiyorum itham etmiyorum lütfen :2aloh1:Bu gün Ali İsmail Korkmaz'ın mahkemesi vardı, orada adi şerefsizlerin nasıl bilerek yalan söylediğini okudum, üstüne bunları savunan biri çıkınca... Yok arkadaş, böyleleri sömürülmeye de aç kalmaya da, hatta onurlarını satmaya da hazırlar...
Yuvarlak tabirle vizyon olarak ayni cizgide bulundugun arkadaslarinin daha agir ithamlarini, kelime kullanimini neden ayni titizlilikle yaklasmiyorsun, cok enteresan ama. Terbiyeden bahsetmisken.
Oha Ümit denen adam Kuyt'ın en verimli olduğu yer sol taraf ama sen aldın onu sağ önde oynatıyorsun dedi...
Vay anasını ya..