Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezalar dagitilsin bi zahmet.

Uzatmaya gerek yok. Halkına zulmü reva görenler de elbet adalet karşısında çekeceklerdir cezalarını. Onların destekçileri de utanacaklardır eminim. Ama şimdi konu Ahmet Çakar:D

İki kere kibarca terbiyesizliği bırakmanı rica ettim. Üzerine insanları sağduyuya davet ettim ama görüyorum ki gene boşuna uğraşmışım. Karşımda buna değecek bunu anlayabilecek biri yokmuş.

Yuvarlak tabirle vizyon olarak ayni cizgide bulundugun arkadaslarinin daha agir ithamlarini, kelime kullanimini neden ayni titizlilikle yaklasmiyorsun, cok enteresan ama. Terbiyeden bahsetmisken.

Gerçekten son 10 yılda pek çok baba ve oğul pek çok gemi sahibi oldu. Şirketler kurdu,kanallar aldı,istediğini içeri attı istediğini öldürdü vurdu katletti. Bu gelişimi hepimiz kabul ediyoruz.

evet bu konuda ülkede gelişim var renkdaş dediğin doğru. sözde darbe karşıtları tarafından kahraman yargıya!! kahraman polise darbe yaptı demiyelim de azcık dokandırdılar :cigara: ama altını çizerek söyleyeyim ima etmiyorum itham etmiyorum lütfen :2aloh1:

Bu gün Ali İsmail Korkmaz'ın mahkemesi vardı, orada adi şerefsizlerin nasıl bilerek yalan söylediğini okudum, üstüne bunları savunan biri çıkınca... Yok arkadaş, böyleleri sömürülmeye de aç kalmaya da, hatta onurlarını satmaya da hazırlar...

La Fener oradan çıkabilir mi . 30 puan geriden gidelim yine de güle oynaya handikap yapacağımız maç olarak tarihe geçecektir.

Forumda Chemical Tayyip tayfa şaha kalkmış hayırdır yürekmi yediniz la akşam

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

0d9Jz.jpg

Bu kanala reyting yaptıranın yarısı biz galatasaraylılarız. İzlemeyin dedikçe izlediniz. Reytingi arttıkça o karaktersizin yeri garanti oldu. Bu programı hiç izlemiyorum keşke herkes aynı duyarlılıkta olsa bu programın veya karaktersizin ömrü olmazdı

Bu gün Ali İsmail Korkmaz'ın mahkemesi vardı, orada adi şerefsizlerin nasıl bilerek yalan söylediğini okudum, üstüne bunları savunan biri çıkınca... Yok arkadaş, böyleleri sömürülmeye de aç kalmaya da, hatta onurlarını satmaya da hazırlar...

Bunların o eline sopa verilip salınan tiplerden tek bi farkı yok.

Yuvarlak tabirle vizyon olarak ayni cizgide bulundugun arkadaslarinin daha agir ithamlarini, kelime kullanimini neden ayni titizlilikle yaklasmiyorsun, cok enteresan ama. Terbiyeden bahsetmisken.

Gençlerin sokak ortasında vurulduğu, devletin döverek adam öldürdüğü olaylarda "vizyon olarak aynı çizgi" diye bir şey yoktur. İnsan olanın tarafı bellidir. Sen insanlıktan çıkmışsın üzerine edecek kelamım yoktur.

Hayal aleminde mutluluklar sana.

Kulübe yardım etmek istiyorsanız bu pislikleri RTÜK'e şikayet edin.RTÜK web sayfasında şikayet bölümüne kanal ve program ismini yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt