Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Candan Erçetin, Mehmet Karlı, Emir Sarıgül

Beyaz tv boşuna düşman değil bize :D Tabii özünde bunlar boş muhabbetler, bu programların etkilerinin çok dar olduğunu düşünüyorum. Şu saatte kendi kendilerine konuşuyorlar biz de geyik olsun diye takip ediyoruz :D

Neden yabancı sınırlaması kalkmıyor, neden sermaye arttırımında ha bire sorun çıkarıyorlar? En basit cevaplar bu kanalı izlerken ortaya çıkıyor.

Oha Ümit Ozat'ın hareketi gören?

Çok fena yakalandı kameraya....

Rasim'i tanımasam, Çakar'ı tanımasam bunlar o.ç diyeceğim, ki değiller, dansöz olmasalar, yavşağın önde gideni olmasalar, ki değiller, bu programda ne işleri var diyeceğim..

Beyaz TV NTV fanatik Fotomaç bunlar kulübün 1 km yakınına sokulmamalı...

Neden yabancı sınırlaması kalkmıyor, neden sermaye arttırımında ha bire sorun çıkarıyorlar? En basit cevaplar bu kanalı izlerken ortaya çıkıyor.

aynen öyle renkdaş. at gözlüğü takmayan G.Saraylılar için herşey o kadar net ki :cigara: gereken yapılacaktır inanıyorum. Galatasaray'ı karşına almayacaksın!! Çünkü Türkiye'dir Galatasaray!!!

At izi it izine karışmış. Böyle programları izlemeyin. Rıdvan-Güntekin ikilisini izleyin, Trt'deki Stadyum programını izleyin, daha iyi. En azından efendice konuşuyorlar.

Bundan sonra bu konuya takılıcam kavga küfür her şey var. Vandallar sizi

sinan: carlos feneri köküne kadar yenmek isteyecektir!!

tepkim: belli oldu bu maç bağlanmış!! :cigara:

ümit özatın oç dediğini bi ben mi duydum

kulaklıkla dinliyordum bariz küfretti herif

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt