Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Ben küfredince oyundan atılıyorum da hakemi oyundan niye atamıyoruz mu diyor , twitter goygoyu mu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ciddi anlamda yanlis anlasilma oldugunu düsünüyorum. Yan hakeme demis olabilir gercekten cünkü 'oglu' diye birsey demedi.
Ben koyarım. Yerim sizin yeşil demokrasinizi.
Topluma ve caga aykiri herturlu dusunceye karsi tepki koymak herkesin hakkidir o arkadasin yalama demesi yanlis olabilir ama tepkisi dogrudur hersey kurallarina goredir ve kuraldisilari savunmak hak degil haksizliktir hakim bey sozum bukadar konu disina cikilmasin daha fazla.
Firat Aydinus'a büyük haksizlik yapiliyor an itibariyle. Küfür ederken o küfürün sonunda 'oglu' demedi. Oyna *** dedi. Melo'ya veya yan hakeme tartisilir.
Yan hakeme demiş olması neyi değiştirir ki?
Sonuçta küfür küfürdür.
Yan hakeme demiş olması neyi değiştirir ki?
Sonuçta küfür küfürdür.
Firat Aydinus begendigim bir hakem aslinda. Bende küfür ettigini düsündüm acikcasi videoyu izlerken.
Bi daha bakmak lazim. Küfür ettiyse, ciksin adam gibi özür dilesin, olay kapanir.
Devlet meselesi haline cevirmeye gerek yok.
Yok tabi birsey degistirmez. Ama ****** oglu dedigi iddia ediliyor. Ben oglu diye birsey görmedim. Oyna **** dedi heralde. Zaten 2 kez izlemedim.
O zaman konuşmayı öğren ondan sonra gel buraya..
Yok tabi birsey degistirmez. Ama ****** oglu dedigi iddia ediliyor. Ben oglu diye birsey görmedim. Oyna **** dedi heralde. Zaten 2 kez izlemedim.