Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben küfredince oyundan atılıyorum da hakemi oyundan niye atamıyoruz mu diyor , twitter goygoyu mu :asd:

Ciddi anlamda yanlis anlasilma oldugunu düsünüyorum. Yan hakeme demis olabilir gercekten cünkü 'oglu' diye birsey demedi.

BiPAp0_IYAAkhAJ.jpg

Hahahahhaha ezikler :D

Tapatalk

Firat Aydinus begendigim bir hakem aslinda. Bende küfür ettigini düsündüm acikcasi videoyu izlerken.

Bi daha bakmak lazim. Küfür ettiyse, ciksin adam gibi özür dilesin, olay kapanir.

Devlet meselesi haline cevirmeye gerek yok.

Topluma ve caga aykiri herturlu dusunceye karsi tepki koymak herkesin hakkidir o arkadasin yalama demesi yanlis olabilir ama tepkisi dogrudur hersey kurallarina goredir ve kuraldisilari savunmak hak degil haksizliktir hakim bey sozum bukadar konu disina cikilmasin daha fazla.

Özür dileyecek benimde desteklediğim anlayışı yalama olarak değerlendirdiği için yoksa bende onun anlayışı ile ilgili daha ağır şeyler söylerim ÖZÜR DİLEYECEK...

Ülkemiz tarihinde küfür eden ilk insan olan Aydınus'un en ağır şekilde cezalandırılması taraftarıyım.

Firat Aydinus'a büyük haksizlik yapiliyor an itibariyle. Küfür ederken o küfürün sonunda 'oglu' demedi. Oyna *** dedi. Melo'ya veya yan hakeme tartisilir.

oglu dedi, bende gordum... Tekrar izle bence... Ama dedigin gibi bencede biraz abartiliyor, hepimizin dilinde ilk 2 kelime ama son oglu kelimesi olmamis... Ben A. Cakarin tarafindayim, bence futbolcuya 3 veriliyorsa Firat a 6 vermeleri lagzim... Kivirma olayina gelince, yine A Cakarin dedigi gibi hepsinin kellesini alacaksin, zaten bi ise yaradiklari yok

Ümit dangalağı ne anlatmaya çalışıyor, utanmasa küfür etmesi normal diyecek. Belki de demiştir ben yeni açtım programı

ulan fatih yenilseydi böyle dermiydi melo dedi. senin gibi fenere gidip 6 işareti yaparmi saniyon milleti.

Firat Aydinus begendigim bir hakem aslinda. Bende küfür ettigini düsündüm acikcasi videoyu izlerken.

Bi daha bakmak lazim. Küfür ettiyse, ciksin adam gibi özür dilesin, olay kapanir.

Devlet meselesi haline cevirmeye gerek yok.

Yok öyle bi dünya kimse kusura bakmasın artık.

Yok tabi birsey degistirmez. Ama ****** oglu dedigi iddia ediliyor. Ben oglu diye birsey görmedim. Oyna **** dedi heralde. Zaten 2 kez izlemedim.

Konu neydi tam okumadım, direkt senin mesaja dahil oldum. Bende 1 kere izledim tam anlamadım ama küfür ettiği bariz işte, kime ettiği değilde gereken cezayı almalı.

3 hafta önce ümüt el hareketi çekiyordu müdürü olan erteme Fırat küfür etmiş çok mu :D

Yok tabi birsey degistirmez. Ama ****** oglu dedigi iddia ediliyor. Ben oglu diye birsey görmedim. Oyna **** dedi heralde. Zaten 2 kez izlemedim.

Ben izledim koyma lafini biraz uzatiyor, bana oglu dedi arkasina gibi geldi ama koyarim da demis olabilirmis... Simdi benimde kafam karisti, biri suraya atsa o pozisyonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt