Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maymun koysan kameralar önüne ancak bunlar kadar güldürür vallah :asd: :asd:

Drogba onu dedi diye hatırlıyorum , basın toplantısının tamamını izledim ama dediğin gibi bunun bir önemi yok. İlk maçta kaç kere tribünlere gaz veren adam da Didier'di. Şimdi 8-10 dk hızlı hızlı Drogba'nın pozisyonlarını izledim de dediğim gibi en çok o çabalamış.Golden önceki korneri de o almış.Selçuk'un 1 metreden direğe vurduğu topta ilk kafayı o vurmuş, defanstan kaç top çıkardığını sayamadım. İlk maçı izleyip de bunu söyleyen insanın biraz utanması lazım.Mesela izlerken ss aldım. 2. maçı satacak adam bunları yapmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 12659

Ekli dosyayı görüntüle 12660 Ekli dosyayı görüntüle 12662 Ekli dosyayı görüntüle 12663 Ekli dosyayı görüntüle 12664

Tam öyle demedi. Bilemiyorum ne gibi reaksiyon verecegimi. Ama önemli olan takimin turu gecmesi ve ben buna sevinirim dedi.

Ohaa tvem'i açın azize başbakanın annesine küfretmiş, tapelerde varmış, polisler ses kaydını başbakana da göstermişler :omg:

Bu Ahmet Cakar babam olsa bende onun tv de böyle konustugunu görsem utanirdim lan.

benmi yanlis anladim yoksa ahmet cakar yaramaz falan diyerekden muslera uzerinden sikeye falanmi cekiyo lafi. yoksa ben cokmu derin bakiyorum olaylara :)

Tam öyle demedi. Bilemiyorum ne gibi reaksiyon verecegimi. Ama önemli olan takimin turu gecmesi ve ben buna sevinirim dedi.

Şimdi bir daha izledim.

"With all the respect I have for Chelsea and the fans, if I score I might not celebrate, but if we win I'll be happy.

Bir bakalım gol atabilecek miyim diyor önce .Taraftarlara da saygım var. Gol atarsam sevinmeyebilirim (sevinebilirim de) ama yenersek kesinlikle mutlu olurum diyor. Asla sevinmem de dememiş.

Başbakan eğer o küfür üzerine aziz'e yaptırım falanuygulamaya kalkarsa sırf bu sebepten dolayı aziz'i savunurum sadece bu sebep için ama. Sana geldi mi paralel örgüt, montaj, kürtaj, şikeye geldi mi paralel örgüt montaj. Küfüre geldi mi gerçek cezalandırın.

Başbakan ülkeyi keyfi emelleri için yönetmeye çalışıyor. Padişahlık sendromuna girdi

Maçı neresiyle izliyor bunlar ya Melo ilk maçta ağlattı rakip orta sahayı :D

Melo çok statik diyo bide :D

Telles'i Azpilicueta ile kiyaslayamassin diyor Sinan Engin... Puhahahahah bunlar Azpilicueta yi ne saniyor lan :D

Birde Ramires Melo dan daha iyi dedi an itibariyle.. Hahaha.

Ulan salaklar, Melo tek basina orta sahayi halleti ilk macta. Ne konusuyorsunuz daha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt