Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
Allah askina yapmayin.
Ingiliz Medyasi
Abramovic
Drogba'nin eski takimlarina karsi olan performansi
Bunlarda 100% hakli.
Cok abartiyor bazi seyleri ama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah askina yapmayin.
Neler diyor , onları da yazın. Herkes sizin kadar sabırlı değil.izlemeyenler çoğunlukta![]()
Ingiliz Medyasi
Abramovic
Drogba'nin eski takimlarina karsi olan performansi
Bunlarda 100% hakli.
Cok abartiyor bazi seyleri ama.
Mancini Galatasaray'i düsünüyorsa Drogba'yi 18'e almasin dedi. Cünkü Chelsea-Galatasaray maci yarin baslamayacak, Drogba'yi ilk macta oyundan aldiginda basladi dedi.
Drogba orda Mancini nin kulagina birsey demis. Ve 1 hafta önce Rize macinda Londra'ya gitmis, iste kisaca maci satacak demesine getiriyor. Ama bunu direk söyleyemedigi icin 'yarin duygusal acidan hazir degil' diyor. Yemezler diyor diyor diyor...
Allah akıl versin. Drogba , asla maç satmaz hatta en çok o yardıracak. Çünkü ben daha ölmedimin mesajını verebileceği en güzel sahaya çıkıyor. Duygusallığını zaten bugün basın toplantısında ben de farkettim ama bunun dediği düpedüz saçmalık.Bu adam gündem olayım herkes beni konuşsun istiyor yani çok açık.
Biz içerde Sivas'ı tokatlayınca ,antuda konu açıp '' Roberto Carlos,, Madrid'e gidip bak cimbom bana ne yaptı siz de bunlara CL maçında acımayın, beni seviyorsanız intikam alırsınız diyecek '' yazan eleman bile daha mantıklıydı.
Klipte arka fondaki şarkı neydi? bir yerden tanıdık geliyor bir türlü hatırlayamadım.
two steps from hell - heart of courage
Bu değildi ya son çalan çok tanıdık geliyor ama hatırlayamadım
Hangi müzigi beyler?
Ben bunu buldum,cok hosuma gitti .
[media]https://www.youtube.com/watch?v=YiBQQ3EgxsU[/media]
Hangi müzigi beyler?
Ben bunu buldum,cok hosuma gitti .
[media]https://www.youtube.com/watch?v=YiBQQ3EgxsU[/media]
Salliyor iste ya. Komplo iyidir ama mantikli olmasi gerek. Bu icine ediyor.
Yok neymis, Chelsea ve yöneticileri neden Welcome Didier diye sloganlar atiyormus.. Hersey hazirlanmis vsvs.. Niye Drogba gol atarsam sevinmem demis (demedi ya neyse)
Hem dese ne olacak? Ronaldo gecen sene gol atti Manchester'de. Sevinmedi.