Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neler diyor , onları da yazın. Herkes sizin kadar sabırlı değil.izlemeyenler çoğunlukta :)

Mancini Galatasaray'i düsünüyorsa Drogba'yi 18'e almasin dedi. Cünkü Chelsea-Galatasaray maci yarin baslamayacak, Drogba'yi ilk macta oyundan aldiginda basladi dedi.

Drogba orda Mancini nin kulagina birsey demis. Ve 1 hafta önce Rize macinda Londra'ya gitmis ve hersey ayarlanmis, iste kisaca maci satacak demesine getiriyor. Ama bunu direk söyleyemedigi icin 'yarin duygusal acidan hazir degil' diyor. Yemezler diyor diyor diyor...

Ingiliz Medyasi

Abramovic

Drogba'nin eski takimlarina karsi olan performansi

Bunlarda 100% hakli.

Cok abartiyor bazi seyleri ama.

Ya tamam da gazetelere böyle böyle yazin diyince Drogbayi oynatmayacakmiyiz? Ne alaka kardes. Paranoyak lan bu adam. Kafayi bozmus. Bunu resmen anladim bugün.

buragi oynatiriz. drogba istanbulda dursun. buragimiz bize tur atlattirir.

Mancini Galatasaray'i düsünüyorsa Drogba'yi 18'e almasin dedi. Cünkü Chelsea-Galatasaray maci yarin baslamayacak, Drogba'yi ilk macta oyundan aldiginda basladi dedi.

Drogba orda Mancini nin kulagina birsey demis. Ve 1 hafta önce Rize macinda Londra'ya gitmis, iste kisaca maci satacak demesine getiriyor. Ama bunu direk söyleyemedigi icin 'yarin duygusal acidan hazir degil' diyor. Yemezler diyor diyor diyor...

Allah akıl versin. Drogba , asla maç satmaz hatta en çok o yardıracak. Çünkü ben daha ölmedimin mesajını verebileceği en güzel sahaya çıkıyor. Duygusallığını zaten bugün basın toplantısında ben de farkettim ama bunun dediği düpedüz saçmalık.Bu adam gündem olayım herkes beni konuşsun istiyor yani çok açık.

Biz içerde Sivas'ı tokatlayınca ,antuda konu açıp '' Roberto Carlos,, Madrid'e gidip bak cimbom bana ne yaptı siz de bunlara CL maçında acımayın, beni seviyorsanız intikam alırsınız diyecek '' yazan eleman bile daha mantıklıydı.

Allah akıl versin. Drogba , asla maç satmaz hatta en çok o yardıracak. Çünkü ben daha ölmedimin mesajını verebileceği en güzel sahaya çıkıyor. Duygusallığını zaten bugün basın toplantısında ben de farkettim ama bunun dediği düpedüz saçmalık.Bu adam gündem olayım herkes beni konuşsun istiyor yani çok açık.

Biz içerde Sivas'ı tokatlayınca ,antuda konu açıp '' Roberto Carlos,, Madrid'e gidip bak cimbom bana ne yaptı siz de bunlara CL maçında acımayın, beni seviyorsanız intikam alırsınız diyecek '' yazan eleman bile daha mantıklıydı.

Salliyor iste ya. Komplo iyidir ama mantikli olmasi gerek. Bu icine ediyor.

Yok neymis, Chelsea ve yöneticileri neden Welcome Didier diye sloganlar atiyormus.. Hersey hazirlanmis vsvs.. Niye Drogba gol atarsam sevinmem demis (demedi ya neyse)

Hem dese ne olacak? Ronaldo gecen sene gol atti Manchester'de. Sevinmedi.

Hangi müzigi beyler?

Ben bunu buldum,cok hosuma gitti .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=YiBQQ3EgxsU[/media]

Yarin insallah yine bunu duyariz:

"Drogbaaaa. This is INCREDIBLE"

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RBE4Sm9XGuM[/media]

Salliyor iste ya. Komplo iyidir ama mantikli olmasi gerek. Bu icine ediyor.

Yok neymis, Chelsea ve yöneticileri neden Welcome Didier diye sloganlar atiyormus.. Hersey hazirlanmis vsvs.. Niye Drogba gol atarsam sevinmem demis (demedi ya neyse)

Hem dese ne olacak? Ronaldo gecen sene gol atti Manchester'de. Sevinmedi.

Drogba onu dedi diye hatırlıyorum , basın toplantısının tamamını izledim ama dediğin gibi bunun bir önemi yok. İlk maçta kaç kere tribünlere gaz veren adam da Didier'di. Şimdi 8-10 dk hızlı hızlı Drogba'nın pozisyonlarını izledim de dediğim gibi en çok o çabalamış.Golden önceki korneri de o almış.Selçuk'un 1 metreden direğe vurduğu topta ilk kafayı o vurmuş, defanstan kaç top çıkardığını sayamadım. İlk maçı izleyip de bunu söyleyen insanın biraz utanması lazım.Mesela izlerken ss aldım. 2. maçı satacak adam bunları yapmaz.

[attachment=8743:(2013-14 CL7) Galatasaray - Chelsea (Dsmart) (2-2).mp4_000558703.jpg]

[attachment=8747:(2013-14 CL7) Galatasaray - Chelsea (Dsmart) (2-2).mp4_002002503.jpg]

Ekli dosyalar

• (2013-14 CL7) Galatasaray - Chelsea (Dsmart) (2-2).mp4_000558703.webp
    (2013-14 CL7) Galatasaray - Chelsea (Dsmart) (2-2).mp4_000558703.webp
    73 KB · Görüntüleme: 96
  • (2013-14 CL7) Galatasaray - Chelsea (Dsmart) (2-2).mp4_000739263.webp
    (2013-14 CL7) Galatasaray - Chelsea (Dsmart) (2-2).mp4_000739263.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 96
  • (2013-14 CL7) Galatasaray - Chelsea (Dsmart) (2-2).mp4_001155663.webp
    (2013-14 CL7) Galatasaray - Chelsea (Dsmart) (2-2).mp4_001155663.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 106
  • (2013-14 CL7) Galatasaray - Chelsea (Dsmart) (2-2).mp4_001248823.webp
    (2013-14 CL7) Galatasaray - Chelsea (Dsmart) (2-2).mp4_001248823.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 110
  • (2013-14 CL7) Galatasaray - Chelsea (Dsmart) (2-2).mp4_002002503.webp
    (2013-14 CL7) Galatasaray - Chelsea (Dsmart) (2-2).mp4_002002503.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 105
Sampiyonlar Ligi sponsorlugu falan filan. Ama Fener ile ilgili niye konusmuyorsun LAN O ZAMAN??? Yapi kredi de gitti sampiyonlar ligi sponsoru oldu ulan mendebur!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt