Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rasim cakmismidir Ahmete bi tane? :D

Bu Ahmet Cakar serefsizin yaptigini görüyormusunuz?

Ulan yarin CL maci var, egosu yüzünden programi kapattirdi. Zaten kudurup duruyordu yayinin basindan beri. Sürekli negatif konusmalar, suclamalar.

Vay be. Adamlar fena girdiler sanırım birbirlerine. 40 dk erkenden yayın kapandı. :)

Rasim zaten şu son dönemler hassas, kendi de farkında tehlikenin, hoca "birilerine arkanı dayayıp burda şov yapma" diyince iyice şirazeden çıktı.

Kavganın çıkış noktası:

Sneijder-Hazard kıyaslaması yapılırken Rasim "Sneijder'i de çok küçümsemeyin" dedi. (Sneijder'i küçümsemek ne demekse.) Ahmet Çakar'da "Rasim Hazard nereli söylesene" diyerek Rasim'i ezmeye çalıştı. Sonra olan oldu.

Kıyaslamanın doğrusu (dünya futbol görüşüne göre) yanılabilirim. Cech, Eboue(fit), Terry, Cahill, Azpilicueta-Telles eşit, Melo, Lampard, Sneijder, Hazard, Willian, Drogba(fit)

Ertem Sener denilen Kizi,yayini yine erken kapatmasaydi efsane bir Kavga görebillidik,allah belani versin sana Ertem. tüh.

Ben olayi acikcasi tam anlamadim. ROK un niye sinirlendigini anladim, ama Cakar niye kudurdu? Baksana yayini terketmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt