Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzlemiyorum ama sadece bir soru soracam hadi ahmet çakar biliyoruz uçuk kaçık adam hep troll peşinde. Rasim futbol anlamaz neden orada olduğu belli. Ertem spiker ama futbol adına onunda bi b.k bildiği yok fubol maçlarını ücretsiz kpss genel kültür eğitimine çeviren adam.

Sinan var bi futboldan anlayan onunda ne kadar anladığını aşağı yukarı biliyoruz. Teknik taktik yorumlayabilecek tek bir adam kalıyor. Yakın zamanda futbol oynadığı için işte o da. Ümit bu adam neye göre yorumlayacak ş.ligi maçımızı? Adama bir önceki maç için yorum istiyorlar ben maçı izlemedim diyor.

E maçı izlemedin neye göre yorum yada yorumlar yapacaksın sen. Sorsan tarafsızız öyleyiz böyleyiz ayağına yatıyor. Her ş.ligi maçı sonrası aynı bahane izlemedim maçı ben ama.

Futbolun hangi noktasında var bu maçı izlemedim ama drogba olsun sneijder olsun kötüydü melo hiç bişey yapmadı gezmiş öyle duydum ben.

Adalet yok şu ülkede yorumculuktan dünyaları kaldıran adam.

Gerçekleri konuşalım diye giriyor olaya şans biçiyor öbür maç soruluyor yüz pancar işte Galatasaray 100 tane maç yapsın (peşine bütün takılmarımız için geçerli diyor ya bitiyom orada)

Sinirleniyorum bu adamı görünce. Birine hareket çekti adam sırıta sırıta peşinden oynarken el parmak arasına giriyor tesadüfen deyip tweet atanları ahlaksızlıkla suçluyor.

Milletin anasına sövüyor twitterde, hakaret ediyor. Yoruma çıkıyor melo çok ahlaksız.

Geçen dedim ya hala aynı fikirdeyim sırf şu ümitten kurtulalım diye Uefa küme düşürsün hatta yayında öğrensin bunu.

Yaa arkadaş yine mi kaçırdık :asd:

[attachment=8749:wdaa.png]

Ekli dosyalar

• wdaa.webp
    wdaa.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 166
Bi90vsoCEAIJjNc.jpg

:DD:DD:DD:DD:DD:DD

İzlemiyorum ama sadece bir soru soracam hadi ahmet çakar biliyoruz uçuk kaçık adam hep troll peşinde. Rasim futbol anlamaz neden orada olduğu belli. Ertem spiker ama futbol adına onunda bi b.k bildiği yok fubol maçlarını ücretsiz kpss genel kültür eğitimine çeviren adam.

Sinan var bi futboldan anlayan onunda ne kadar anladığını aşağı yukarı biliyoruz. Teknik taktik yorumlayabilecek tek bir adam kalıyor. Yakın zamanda futbol oynadığı için işte o da. Ümit bu adam neye göre yorumlayacak ş.ligi maçımızı? Adama bir önceki maç için yorum istiyorlar ben maçı izlemedim diyor.

E maçı izlemedin neye göre yorum yada yorumlar yapacaksın sen. Sorsan tarafsızız öyleyiz böyleyiz ayağına yatıyor. Her ş.ligi maçı sonrası aynı bahane izlemedim maçı ben ama.

Futbolun hangi noktasında var bu maçı izlemedim ama drogba olsun sneijder olsun kötüydü melo hiç bişey yapmadı gezmiş öyle duydum ben.

Adalet yok şu ülkede yorumculuktan dünyaları kaldıran adam.

Gerçekleri konuşalım diye giriyor olaya şans biçiyor öbür maç soruluyor yüz pancar işte Galatasaray 100 tane maç yapsın (peşine bütün takılmarımız için geçerli diyor ya bitiyom orada)

Sinirleniyorum bu adamı görünce. Birine hareket çekti adam sırıta sırıta peşinden oynarken el parmak arasına giriyor tesadüfen deyip tweet atanları ahlaksızlıkla suçluyor.

Milletin anasına sövüyor twitterde, hakaret ediyor. Yoruma çıkıyor melo çok ahlaksız.

Geçen dedim ya hala aynı fikirdeyim sırf şu ümitten kurtulalım diye Uefa küme düşürsün hatta yayında öğrensin bunu.

valla sinan engin yorumculuk falan yaparken paso aynı lafları ediyor cahil gibi ama adama bakıyosun menajerken bjk 2 kere şampiyon olmuş zaten 95ten sonra 20 senede 2 kere olmuşlar

aynı şekilde sergen de cahil cahil hep aynı lafları ederdi yorumcuyken ama td iken bakıyosun adam baya iyi gidiyor

demek ki bizim ülkede futbol böyle işliyor :D

Çeptalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=aWL-TcufSA0[/media]

Cem Akbıyık ‏@AkbykCem 5 dk.

Derin Futbol 40 dakika önce ve stüdyo gösterilmeden bitti !? Ahmet Çakar, ROK'un boynunu falan kırmış olmasın?

Hahahah twitterda neler dönüyor , tüh be insan bir haber verir :asd:

Simdi tekrar izledim. Tam klibe girerken Ahmet Cakar 'Bak agir birsey söyliyim mi' diyip kaliyordu. Orda klip girdi devreye. Yani Cakar yayini terketmis.

bu rasim çakara açılan 1-2 davayı başbakana olan yalaklığını kullanarak geri çektirtmiştir onun lafını ediyodur çakar iyi dedi ama gün gelir devran döner arkanı dayadığın duvar yıkılıverir

tabi böyle demedi benim özetim bu :D

Çeptalk

"Rasim bak bu günler geçer, arkanı dayadığın yerler gider.."

Bu laftan sonra eve gitmeden kovmuşlardır, daha yayına çıkamaz bence.

valla sinan engin yorumculuk falan yaparken paso aynı lafları ediyor cahil gibi ama adama bakıyosun menajerken bjk 2 kere şampiyon olmuş zaten 95ten sonra 20 senede 2 kere olmuşlar

aynı şekilde sergen de cahil cahil hep aynı lafları ederdi yorumcuyken ama td iken bakıyosun adam baya iyi gidiyor

Çeptalk

He hani birisinde aziz şampion yaptığı olayı diyorsun. Evet türkiyede öyle yürüyor işler maalesef

Çeptalk

Sinanın yşadığı bütün şampiyonluklar şaibelidir benim gözümde. Adamın itirafı var yahu.

"Rasim bak bu günler geçer, arkanı dayadığın yerler gider.."

Bu laftan sonra eve gitmeden kovmuşlardır, daha yayına çıkamaz bence.

Kim söyledi bunu, çakarmı? Helal olsun vallahi. Buna rok'dan daha çok ertem bozulmuşdur.

Hata kavgayı o yapmışdır kim bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt