Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Egemen Bayrak yazdı:

2002-2003te hakettiklerini düşünüyorum tüm derbileri kazanıp şampiyon olmak şikeyle falan olacak iş değil tabi benim düşüncem

lucescuyu göndermek asrın hatasıydı

Çeptalk

Osman Uzdu yazdı:

senın adana maçında verılen golun ıptal edildi.

bjk penaltı rekoru kırdı

bızım maçlarda zago defalarca atılması gerekırken atılmadı arif hasan dayak manyağı oldu.

bjk 90+6 larda +7 lerde bir çok maç kazandı.

ve o dönem bizleri delirten tv yumruklatan okadar olay olduki aklıma gelenler bunlar bi kaç sanyede.

daha forza bjk diyorsan bjkdır. helaldır.

Daha sezonun ilk maçı olan Kocaeli maçında başladılar [media]https://www.youtube.com/watch?v=Wca-gZwJQbs[/media]

sonrasında ise onlar ittirilirken biz doğrandık , Osman'ında örnek verdiği berabere biten adana maçı misal orta hakem alakasız olarak ofsayt nedeniyle nizami golü iptal etmiştir , kargaların maçlarında elle oynadıkları toplar görülmezken bizim maçlardada rakiplerin çizgide elle çıkarılan toplarını hakemler görememiştir , bizi A.S.Y.de yendikleri maçtada Hasan Şaş'ın arkadan bileğine hareketi görüp penaltıyı veremeyenler sayesinde kazanırken bugünlerde emir eri oldukları fener ise o tarihlerde 2 maçtada bunlara yatmıştır ,

O sezon kendi takımının cacık olmadığını bilen aziz'in her türlü legal-illegal ilişkisini kullanıp hen kargaları şampiyon yaptırıp gazlarını aldığı hem asli olarak bizim önümüzü kestiği hemde bir sonraki sezonun şampiyonluğunu almayı garantilediği sezondur !

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zG-_qiGVvN4[/media]

ümit o kazak gömlek kravat.

Allah büyük ulan Allah büyük.

Bunlara bakacak halim kalmadi bugün. Ana avrat sövmektene canim cikti bu aksam. Bu kadar günah yeter de fazla bile. Allahim umarim bizi anlayabiliyorsundur bugünlük.

Size iyi seyirler. Vallah bugün icin ne derlerse haklilar bence. Bu kadar rezil bir Galatasaray olamaz.

Iki saattir Burak Yilmaz'in bozdugu ofsayti Telles'e yikiyorlar. Uyarilar gelmesine ragmen Sinan hala 'o Telles' diyor.. Bunlar cidden cok aptal bir topluluk.

Bugün niye program yaptıkları da şuan konuşulanlardan belli oldu. Rok zaten antipatik bir tip. Ertemden nefret ediyordum daha da nefret etmeye başladım. Ne saçma şeyler. Spor programı yapıyorsunuz lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt