Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü gittiğimiz dönemlerde bu şapşikleri izlemiyorum ama izleyen arkadaşlara Allah sabır versin demek için geldim.

Rasim Fener Beşiktaş'a maçı satacak diye yırtınıyor; böyle olacağı doğru ama önce bizim kendi maçlarımızı kazanmamız lazım ki bu imkansız.

Şu hale bak şampiyonluktan nerelere geldik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geçen alınan kazanılan kupaları yaz hele. Kaç puan fark ile şampiyon olduğumuzu da. Hangi kadro ile. Kim ne zaman katılmış o kadroya onu da bir yaz hele düz mantık severler.

Asıl düz mantık baştan aşağı senin yazdığın mesaj. Geçen sene de iyi futbol oynamıyorduk, düzenimiz yoktu.

Asıl düz mantık baştan aşağı senin yazdığın mesaj. Geçen sene de iyi futbol oynamıyorduk, düzenimiz yoktu.

Bir soru sordum ona da cevap verseydin keşke..

Değildik. Olma sebebimiz ise açık. Sen şampiyon kutlayacağına gittin Yöneticilerii kovdun. Transfer yapacağına gittin seçime. Ne bekliyordun ki ?

Ümit'e bak ne diyor..

Ümit: Noldu hani Avrupa nin en büyügüdünüz.. Juventus'u sansa yendiniz demistim ben, ama allahin sopasi yok..

Birde bu serefsizi Ertem bu konuda her konuda savunuyor.. Yok Galatasaray in tur gecmesini istiyor vsvsvs.

Ümit'e bak ne diyor..

Ümit: Noldu hani Avrupa nin en büyügüdünüz.. Juventus'u sansa yendiniz demistim ben, ama allahin sopasi yok..

Birde bu serefsizi Ertem bu konuda her konuda savunuyor.. Yok Galatasaray in tur gecmesini istiyor vsvsvs.

Bu fırsatı verenlere sövün Ümit ayısına değil.

Aynen böyle 99'da ötüyorlardı. Gittik kupa getirdik.

Bu fırsatı verenlere sövün Ümit ayısına değil.

Aynen böyle 99'da ötüyorlardı. Gittik kupa getirdik.

Allahin sopasi yok ne demek.. Resmen göbek atiyor Chelsea eledi diye..

Ulan basarisiz diyorlar.. CL'den gruptan cikmisiz.. Real Madrid li Juventus lu gruptan.. Bu beyinsizler hep lokal düsünür. Hep lig hep lig hep lig. Sinirlama da bundan var iste. Sirf oyuncu yetissin diye Avrupa da önümüz kesiliyor.. Türk milletin yapisi bu, hele bu beyinsizler varya.. Vizyon denen birsey yok. Neyse gecelim bunlari.

Valla sunlara su firsati verdik ya, cok üzücü. Ulan acik ara en kaliteli kadro bizde. Pehh. Insan üzülüyor.

Ulan gittik UEFa'yı aldık yetmedi o zamanın efsanesi Real'in elinden süper kupayı aldık (ki o maç öncesi Real'in bile Süper Kupası yoktu) bunlar o kupalara bile tesadüf demediler mi ,Kupaya tesadüf diyen adam senin gruptan çıkmanı tebrik eder mi:asd:

Ulan basarisiz diyorlar.. CL'den gruptan cikmisiz.. Real Madrid li Juventus lu gruptan.. Bu beyinsizler hep lokal düsünür. Hep lig hep lig hep lig. Sinirlama da bundan var iste. Sirf oyuncu yetissin diye Avrupa da önümüz kesiliyor.. Türk milletin yapisi bu, hele bu beyinsizler varya.. Vizyon denen birsey yok. Neyse gecelim bunlari.

Valla sunlara su firsati verdik ya, cok üzücü. Ulan acik ara en kaliteli kadro bizde. Pehh. Insan üzülüyor.

Normal. Durun olm daha çok kuduracağız. 2 hafta sonra neyse, gelip hatta şampiyon olup gelip ortasahamızda çirkeflikler yapıp soyunma odamızda bizden özenti olarak fotolar çekecekler. Bunlar haftalarca konuşulacak. O zaman işte Mancini'yi gebertmek istersiniz.

ilk kez like atiyorum sana

cok dogru bir post olmus, diyorum aga bu yozlasmis turk futbolundan birsey olmaz diye...her sene BIZ kicimizdan sapka cikartmamiz lazim avrupada hic yardim eden varmi

Aynen , pek zannetmiyorum ama sonuçta futbol bu yani olur da yenilirsek Arena hatırası özentiliğine girecekler, Şu artist pozu verecekler , lider geldik şampiyon gidiyoruz diye tişört bile bastırabilirler. Hazırlıklı olun yani , Kayseri'ye yenildik diye çıldıran taraftarımız o gün insanlıktan çıkabilir :)

Aynen , pek zannetmiyorum ama sonuçta futbol bu yani olur da yenilirsek Arena hatırası özentiliğine girecekler, Şu artist pozu verecekler , lider geldik şampiyon gidiyoruz diye tişört bile bastırabilirler. Hazırlıklı olun yani , Kayseri'ye yenildik diye çıldıran taraftarımız o gün insanlıktan çıkabilir :)

Onlarin Arenada sampiyon olma ihtimali yok. (Matematiksel olarak). Bu pislikler ne sampiyonluklar kacirdi. Biz bu mallarla yarisinca hep ümidim olur. Bir bak bakalim bizle Fener sampiyonluga yarisirken kim kac kez mutlu sona ulasmis. Kafamda degil tam ama sanirim 9 yada 8 yaristan sadece bir kez (bu kesin) kazanbilmisler. Onlarin sampiyon oldugu sezonlardada biz yarisin icinde bile yoktuk.

Büyük de fln konusmuyorum. 3üncü olma ihtimalimiz de gayet yüksekte,

Ama bence ümitvar olun. Takim bir toparlansin, o maca kadar en fazla 8 puan fark olsun. Ozm iste onlara öyle bir tokat basmaliyiz ki biz o gazla bütün maclari alalim ve onlar kendilerine gelmesinler.

Sadece su Mancini güven vermiyor. Umarim bu krizi iyi yönetir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt