Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Sneijder ve Drogba Galatasaray'a birsey vermemismismis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi gittigimiz zaman ben de bakarim bazen ama bugün niye bakiyorsunuz bu hirnolara yahu?
Sneijder ve Drogba Galatasaray'a birsey vermemismismis
Bunu Sinan dediyse gerizekalinin tekidir.
Ama Cakar demistir kesin.
Geçen alınan kazanılan kupaları yaz hele. Kaç puan fark ile şampiyon olduğumuzu da. Hangi kadro ile. Kim ne zaman katılmış o kadroya onu da bir yaz hele düz mantık severler.
Asıl düz mantık baştan aşağı senin yazdığın mesaj. Geçen sene de iyi futbol oynamıyorduk, düzenimiz yoktu.
Ümit'e bak ne diyor..
Ümit: Noldu hani Avrupa nin en büyügüdünüz.. Juventus'u sansa yendiniz demistim ben, ama allahin sopasi yok..
Birde bu serefsizi Ertem bu konuda her konuda savunuyor.. Yok Galatasaray in tur gecmesini istiyor vsvsvs.
Bu fırsatı verenlere sövün Ümit ayısına değil.
Aynen böyle 99'da ötüyorlardı. Gittik kupa getirdik.

Allahin sopasi yok ne demek.. Resmen göbek atiyor Chelsea eledi diye..
Ulan basarisiz diyorlar.. CL'den gruptan cikmisiz.. Real Madrid li Juventus lu gruptan.. Bu beyinsizler hep lokal düsünür. Hep lig hep lig hep lig. Sinirlama da bundan var iste. Sirf oyuncu yetissin diye Avrupa da önümüz kesiliyor.. Türk milletin yapisi bu, hele bu beyinsizler varya.. Vizyon denen birsey yok. Neyse gecelim bunlari.
Valla sunlara su firsati verdik ya, cok üzücü. Ulan acik ara en kaliteli kadro bizde. Pehh. Insan üzülüyor.
Allahin sopasi yok ne demek.. Resmen göbek atiyor Chelsea eledi diye..
Ulan basarisiz diyorlar.. CL'den gruptan cikmisiz.. Real Madrid li Juventus lu gruptan.. Bu beyinsizler hep lokal düsünür. Hep lig hep lig hep lig. Sinirlama da bundan var iste. Sirf oyuncu yetissin diye Avrupa da önümüz kesiliyor.. Türk milletin yapisi bu, hele bu beyinsizler varya.. Vizyon denen birsey yok. Neyse gecelim bunlari.
Valla sunlara su firsati verdik ya, cok üzücü. Ulan acik ara en kaliteli kadro bizde. Pehh. Insan üzülüyor.
Aynen , pek zannetmiyorum ama sonuçta futbol bu yani olur da yenilirsek Arena hatırası özentiliğine girecekler, Şu artist pozu verecekler , lider geldik şampiyon gidiyoruz diye tişört bile bastırabilirler. Hazırlıklı olun yani , Kayseri'ye yenildik diye çıldıran taraftarımız o gün insanlıktan çıkabilir![]()