Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftarın cidden bu programı neden izlediğini anlayamıyorum ? Anlayan varsa anlatsın.

Mecidiyeköy'den Fulya'ya dogru inerken orada bunların yeri,bizim eski stadın oradaki katlı otoparkın arkasında,birkac kez önünden gectim.

Gercekten GS'nin cok ustune geliyor bu adiler!!!

Ozellikle bu Umi Ozat.

Ulan bu cakallar Murat Ozyerin fb basketbol salonunda yedigi tokati konusmuyor, yemin ederim bunlar herseyi hak ediyor!!!!

Bu taraftar ne bagriyor boyle sacma sapan disarlarda?

Uslu diyo ki kısaca bizim gücümüz size yetmedi a.... sıçtınız sizi artık Allah'a havale ediyoruz sözlerinin özeti bu

Mahmut Uslu amatör şubelerinin bütçesinin yarıya indirecez mi demiş ? İzlemiyorum ama öyle duydum eğer öyle ise fbnin battığının resmidir. Para kalmamış bunlarda.

İçinizde bitane adam varsa birkaç gündür verdiğiniz demeçler bu olaylara sebebiyet vermişmidir diye sorar

Mahmut Uslu amatör şubelerinin bütçesinin yarıya indirecez mi demiş ? İzlemiyorum ama öyle duydum eğer öyle ise fbnin battığının resmidir. Para kalmamış bunlarda.

erkek voleybolda kesin olarak küçülecekler bunu biliyorum.bu bile bence fbnin küme düşeceğini gösteriyor ve küme düşen klüplerin ekonomisi çökme noktasına gelir onlar kümedeyken biz farkı açarız diye düşünüyorum

erkek voleybolda kesin olarak küçülecekler bunu biliyorum.bu bile bence fbnin küme düşeceğini gösteriyor ve küme düşen klüplerin ekonomisi çökme noktasına gelir onlar kümedeyken biz farkı açarız diye düşünüyorum

Farkı açıp bayern gibi olmalıyız zaten

Sent from my iPhone using Tapatalk

mahmut uslu şerefsizi dün rusyada 40 kadar militanlardı burada 10bin militanlar diye bir laf etti programda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt