- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Mahmut'un rezilliklerini gösteriyorlar, resmen provokasyona gelmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siddet uygulanmasinin savunulacak bir tarafi yok. Cirkin olay.
Acikcasi taraftarimiz bu sene iyice kafayi yemis durumda. Sebebi nedir, Fenerbahce nin sampiyon olmasi mi bilemiyorum.. Ama son iki sene aslinda gayet iyi bir profil ortaya koymustu özellikle stad'a giden taraftarlar. Bu olaylari astigimizi düsünüyordum ama digerlerinden hic bir farkimiz kalmamis.
Bu olaylar onlara zarar vermez, bizim taraftarin imaji olumsuz sekilde etkilenir. Ama gel gör ki 20 sene geriden gelen taraftarlarimiz bu olayi olumlu karsiliyorlar.
Mahmut Uslu denen serefsiz tam bir provokatör, kabul ediyorum. Oraya gelme amac i da belli zaten. Ama siddet ile gündem'e gelmek bizim taraftara yakismiyor.
Arkadaslar bu adi heriflere haddini bildirin lutfen, Istanbuldaki renkdaslar gidin su studyoya su Umit denilen kazmaninda agzinin payini verin.
Bu herifler kendi salonunda bizim Murat Ozyere tokat atmadilar mi???? Hemde oyle efendi bir sahisa.
Bu Mahmut Uslu azili GS dusmani, eskidende boyleydi, kac yasinda adam hala GS ye pislik yapiyor, adam anormal GS ile ilgili pislik yapiyor!!!!