Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahmut'un rezilliklerini gösteriyorlar, resmen provokasyona gelmiş.

Hahaha yine Fenerbahçe avukatlığına başladılar, Mahmut provokasyonu başlatmış adamı haklı göstermeye çalışıyorlar :D

Mahmut Uslu'yu dövmüşler mi? :D puhahahahaaha

Normalde şiddete karşı olan biriyim. Ama Mahmut Uslu'nun yumruk yediğini duyunca hunharca güldüm. :D

Sinan bugun guzel konusuyor vallah ..

Mahmut sene. Başından beri ortamı bu kadar germeseydi o yumruğu yemezdi.

Neden kimse Ali KoÇ a yumruk atmiyorda Usluya atiyor.

Mahmut dayak mi yedi daha simdi ögreniyorum puahahaha :D:D

I am the one who knocks!

Bm5J3vNIYAAUvnB.jpg

Siddet uygulanmasinin savunulacak bir tarafi yok. Cirkin olay.

Acikcasi taraftarimiz bu sene iyice kafayi yemis durumda. Sebebi nedir, Fenerbahce nin sampiyon olmasi mi bilemiyorum.. Ama son iki sene aslinda gayet iyi bir profil ortaya koymustu özellikle stad'a giden taraftarlar. Bu olaylari astigimizi düsünüyordum ama digerlerinden hic bir farkimiz kalmamis.

Bu olaylar onlara zarar vermez, bizim taraftarin imaji olumsuz sekilde etkilenir. Ama gel gör ki 20 sene geriden gelen taraftarlarimiz bu olayi olumlu karsiliyorlar.

Mahmut Uslu denen serefsiz tam bir provokatör, kabul ediyorum. Oraya gelme amac i da belli zaten. Ama siddet ile gündem'e gelmek bizim taraftara yakismiyor.

Sinan gevşeği fenerbahçelilerin yaptıklarından bahsetmiyo 1 haftadır olanları söylemiyo bile.Beni ilgilendirmez diğer maçlarda olanlar diyo deyus.Beşiktaş'lı değil mi işte ne olduğu belli değil yanar döner heriflerin.Yapılanları kimse tasvip etmiyo tabi de sanki herşey bugün başlamış gibi lanse edilmeye çalışılıyo insanın kafasını bozan olay o.

Ne serefsiz bir Adamsin sen Kel Kafasi Panda Sinan. Git Azizin köpegi olur.

Siddet uygulanmasinin savunulacak bir tarafi yok. Cirkin olay.

Acikcasi taraftarimiz bu sene iyice kafayi yemis durumda. Sebebi nedir, Fenerbahce nin sampiyon olmasi mi bilemiyorum.. Ama son iki sene aslinda gayet iyi bir profil ortaya koymustu özellikle stad'a giden taraftarlar. Bu olaylari astigimizi düsünüyordum ama digerlerinden hic bir farkimiz kalmamis.

Bu olaylar onlara zarar vermez, bizim taraftarin imaji olumsuz sekilde etkilenir. Ama gel gör ki 20 sene geriden gelen taraftarlarimiz bu olayi olumlu karsiliyorlar.

Mahmut Uslu denen serefsiz tam bir provokatör, kabul ediyorum. Oraya gelme amac i da belli zaten. Ama siddet ile gündem'e gelmek bizim taraftara yakismiyor.

Hakan sen yurdışında olduğundan anlayamıyorsun kardeşim.Kötü anlamda söylemiyorum.Bunlar ancak kötekten anlar.Fb değil de başka bir kulüp olsaydı bende senin gibi düşünürdüm.

Arkadaslar bu adi heriflere haddini bildirin lutfen, Istanbuldaki renkdaslar gidin su studyoya su Umit denilen kazmaninda agzinin payini verin.

Bu herifler kendi salonunda bizim Murat Ozyere tokat atmadilar mi???? Hemde oyle efendi bir sahisa.

Bu Mahmut Uslu azili GS dusmani, eskidende boyleydi, kac yasinda adam hala GS ye pislik yapiyor, adam anormal GS ile ilgili pislik yapiyor!!!!

Arkadaslar bu adi heriflere haddini bildirin lutfen, Istanbuldaki renkdaslar gidin su studyoya su Umit denilen kazmaninda agzinin payini verin.

Bu herifler kendi salonunda bizim Murat Ozyere tokat atmadilar mi???? Hemde oyle efendi bir sahisa.

Bu Mahmut Uslu azili GS dusmani, eskidende boyleydi, kac yasinda adam hala GS ye pislik yapiyor, adam anormal GS ile ilgili pislik yapiyor!!!!

Kanal Ankara da değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt