Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.149
- 23.676
- 3.723
terimci olduğunu belli ettin yine
Davamız Galatasaray kardeşh.
Biz Terim'lerin, Simeone'lerin, Mourinho'ların askerleriyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terimci olduğunu belli ettin yine
Merhaba.
Program tam troll. ROK'un kadroyu geçtim Elazığ'ı küme düşüren hocaya övgüler sundular.
Benim yılın 11'im;
Waterman
Cicinho Alves Egemen Caner
Aatıf Topal Melo Sneijder
Sow Emenike
Merhaba.
Program tam troll. ROK'un kadroyu geçtim Elazığ'ı küme düşüren hocaya övgüler sundular.
Benim yılın 11'im;
Waterman
Sow Emenike
Merhaba.
Benim yılın 11'im;
Waterman
Sow Emenike
merhaba sow emenike alves egemen dışında güzel tercihler tebrikler
Yalnız geldiğinde çok kötü durumdaydı Elazığ ve kadrosu da çok kötü.
En önemli 2 oyuncusu iki Serdar ki biri PTT 1.Lig'de oynuyordu daha geçen sene olan Ivese, Bilica gibi bitik adamlar ile Batuhan gibi karakteri netameli bir oyuncu ile o mücadeleyi verdi.
Kadro dışılara kadar da takımı iyi götürüyordu son haftalarda kötü gitti sadece.
Program ise troll tabi.
ROK, Özat, Sinan ve mürit Ahmet ile Ertem gibi isimleri bir araya getiren program ne olacaktı.
Sinan denen aleni Galatasaray düşmanı Aziz Yıldırım hayranı, Fenerbahçe'yi Beşiktaş'tan bile bu nedenle seven
Ertem gibi siyasetçi mi mod mu belli olmayan biri
ROK desen aynı kafa
Ahmet Çakar'a artık laf bile söyleme gereği duymuyorum zaten.
Ümit Özat'ın da IQ seviyesi çok tartışmalı, ha en azından adam ben diyor Galatasaray'ı sevmiyorum, Fenerbahçe'liyim ama kadınlar ile ilgili bakış açısı nedeni ile saygıyı 1 gram bile hak etmiyor benim için.
bunların ikinci yarı başlamadan yaptıklar maç tahminleri efsaneydi ya izleyen bilir o programı
Onu bilmiyorum da 7-8 hafta kala tahmin yaptılar. Rok Galatasaray hepsini alır demişti.![]()
Merhaba.
Elazığ'da Sollied 9. hafta görevden ayrıldığında sondan 3. idiler, ligi de Okan Buruk'la öyle bitirdiler. En azından 2. yarı 25 puan toplayan Erciyes hocası Karaman'ı daha fazla övmelilerdi.
Program gerçekten kötü olmasına rağmen nabzı çok iyi tutuyor, Telegol yayındayken bile böyleydi. Haftasonları oturup izliyoruz neticede maalesef. Sunucu dahil tüm konuklar nefretlik.. Ama maalesef bizim ülkede bunlar izleniyor.
ikinci yrı başlamadan yaptılar, rasim Gs 17 de yapar dedi, fenere 6-7 yenilgi yazdı sene sonu 20 puan fark atıyoduk fenere:cool: