Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rasim'İn söylediği bu 6'da 0 çekme korkusu başta saöma geldi ama sonra daha sezon bitmeden, BJK^nin iddiası varken bile adamlar 5+bile değil 5+0+3'de ısrar ettiklerine göre demek ki CL'yi düşünmüyorlardı. CL'yi isteyen, düşünenen, hedefleyen böyle bir saçmalığı ister mi?

BoB5FEqIAAAbYHv.jpg

:D

Merhaba.

Program tam troll. ROK'un kadroyu geçtim Elazığ'ı küme düşüren hocaya övgüler sundular.

Benim yılın 11'im;

Waterman

Cicinho Alves Egemen Caner

Aatıf Topal Melo Sneijder

Sow Emenike

Yalnız geldiğinde çok kötü durumdaydı Elazığ ve kadrosu da çok kötü.

En önemli 2 oyuncusu iki Serdar ki biri PTT 1.Lig'de oynuyordu daha geçen sene olan Ivese, Bilica gibi bitik adamlar ile Batuhan gibi karakteri netameli bir oyuncu ile o mücadeleyi verdi.

Kadro dışılara kadar da takımı iyi götürüyordu son haftalarda kötü gitti sadece.

Program ise troll tabi.

ROK, Özat, Sinan ve mürit Ahmet ile Ertem gibi isimleri bir araya getiren program ne olacaktı.

Sinan denen aleni Galatasaray düşmanı Aziz Yıldırım hayranı, Fenerbahçe'yi Beşiktaş'tan bile bu nedenle seven

Ertem gibi siyasetçi mi mod mu belli olmayan biri

ROK desen aynı kafa

Ahmet Çakar'a artık laf bile söyleme gereği duymuyorum zaten.

Ümit Özat'ın da IQ seviyesi çok tartışmalı, ha en azından adam ben diyor Galatasaray'ı sevmiyorum, Fenerbahçe'liyim ama kadınlar ile ilgili bakış açısı nedeni ile saygıyı 1 gram bile hak etmiyor benim için.

merhaba sow emenike alves egemen dışında güzel tercihler tebrikler

Merhaba.

Stoper ve forvet kısmı en fazla zorlandığım yerdi. Egemen'i kesin ekleyecektim ama yanına isim ligi üstte bitiren takımdan seçmek istedim.

Forvet içinde Scarione/Sow arasında kaldım. Emenike'yi özellikle ekledim çünkü az gol atsa da asist ve iyi oynadığı maçlarda rakip savunmayı zor durumda bıraktığı anları düşünerek ekledim. Sow konusu dediğim gibi değişebilir tabi, çok hazettiğim bir forvet değil.

Saygılar.

bunların ikinci yarı başlamadan yaptıklar maç tahminleri efsaneydi ya izleyen bilir o programı

Ahmet Çakar: "Birlikte adaya düşsek ve aç kalsak, Rasim'i yerim"

Kafayi yemis bu Piskopatin.

Yalnız geldiğinde çok kötü durumdaydı Elazığ ve kadrosu da çok kötü.

En önemli 2 oyuncusu iki Serdar ki biri PTT 1.Lig'de oynuyordu daha geçen sene olan Ivese, Bilica gibi bitik adamlar ile Batuhan gibi karakteri netameli bir oyuncu ile o mücadeleyi verdi.

Kadro dışılara kadar da takımı iyi götürüyordu son haftalarda kötü gitti sadece.

Program ise troll tabi.

ROK, Özat, Sinan ve mürit Ahmet ile Ertem gibi isimleri bir araya getiren program ne olacaktı.

Sinan denen aleni Galatasaray düşmanı Aziz Yıldırım hayranı, Fenerbahçe'yi Beşiktaş'tan bile bu nedenle seven

Ertem gibi siyasetçi mi mod mu belli olmayan biri

ROK desen aynı kafa

Ahmet Çakar'a artık laf bile söyleme gereği duymuyorum zaten.

Ümit Özat'ın da IQ seviyesi çok tartışmalı, ha en azından adam ben diyor Galatasaray'ı sevmiyorum, Fenerbahçe'liyim ama kadınlar ile ilgili bakış açısı nedeni ile saygıyı 1 gram bile hak etmiyor benim için.

Merhaba.

Elazığ'da Sollied 9. hafta görevden ayrıldığında sondan 3. idiler, ligi de Okan Buruk'la öyle bitirdiler. En azından 2. yarı 25 puan toplayan Erciyes hocası Karaman'ı daha fazla övmelilerdi.

Program gerçekten kötü olmasına rağmen nabzı çok iyi tutuyor, Telegol yayındayken bile böyleydi. Haftasonları oturup izliyoruz neticede maalesef. Sunucu dahil tüm konuklar nefretlik.. Ama maalesef bizim ülkede bunlar izleniyor.

Performans 11'i yapılabilir böylesi durumlarda. Benim 11:

Onur-Cicinho-Alves-Egemen-Caner-Melo-Topal-Sneijder-Atıf-Scarione-Sow

Burhan-Burak-Emenike-Kuyt-Niasse ve Uğur Demirok da girebilir.

Merhaba.

Elazığ'da Sollied 9. hafta görevden ayrıldığında sondan 3. idiler, ligi de Okan Buruk'la öyle bitirdiler. En azından 2. yarı 25 puan toplayan Erciyes hocası Karaman'ı daha fazla övmelilerdi.

Program gerçekten kötü olmasına rağmen nabzı çok iyi tutuyor, Telegol yayındayken bile böyleydi. Haftasonları oturup izliyoruz neticede maalesef. Sunucu dahil tüm konuklar nefretlik.. Ama maalesef bizim ülkede bunlar izleniyor.

Fener'lisi Galatasaray'lısı topluca izlemese bunlar ve türevleri asla barınamaz.

Bu adamlar yüzünden bu halde taraftarlar.

Antu'yu da okuyorum kıyaslamak için cidden burada da orada da hep benzer şeyler.

Rekabet dediğin şeyin ruhunu kemire kemire rekabet de kalmadı, mertlikte.

Bu ülke de hatır ilişkileri ile yapılan onca şikeyi yıllarca halı altına süpürdüler ki yapılan diğer teşvik,şike onun yanında 100'de 1'i kalır.

Futbolun siyasete bu kadar bulaştığı bir ülkede rekabet etmekten nefret ediyorum.

Aziz Yıldırım'ı da ayrıca sevmem çünkü o da sürekli bu düzen ile ortak oluyor (AHMET-ERTEM-SİYASET-SİNAN) , sadece laf üretiyor yıllardır. Ama lafa gelince kül bırakmaz meydan da. Ancak Galatasaray'ı çekmeye çalışsın aşağıya sonuçta vardığı yer.

Net söylüyorum bu ülke de 2001, 2002, 2005 ve 2006 yıllarında şampiyonlukların yer değiştimesi lazımdı.

2001'de Galatasaray'ın 5. şampiyonluğu engellendi.

2002'de çok daha kötü kadro ile şampiyon olduk

2005'de Fener'in son dakika golleri, ofsaytlar, rakiplerine verilmeyen penaltılar ile 100. yıl da Galatasaray şampiyon olmasın diye Aziz'in lobisi

2006'da ise bu sefer 4 sene başarılı olamadığı ve yanlış transferler ile ekonomisi çöken Galatasaray'ın bizzat Aziz-Polat A.Ş ile çok daha iyi durum da iken bize hediye ettiği şampiyonluk ( Öyle ki o sezon 2 maçta da bizi yenmiştiniz hem de 4-0 falan da yenmiştiniz, ama o 1 sezon öncesinin diyetiydi)

İşte Aziz'e KILLIK NEDENİM DE BU

Kendi yapıyor, bağlıyor bütün şikeyi, pisliği sonra gelip kolaycılağa kaçıp HALA SADECE 2002, 2006 DİYE TUTURUP KONUŞURSAM HERKES YANAR DİYOR; ULAN KONUŞSAN YİNE SEN YANACAKSIN EN ÇOK ONDAN KONUŞMUYORSUN İŞTE İTİRAF ET RAHATLA ARTIK.

Yemin ederim bunların aldığı her kuruş haram. Futbol programı yapıp da, futbol konusuna bu kadar cahil olan çok az program gördüm. Yahu be adamlar, çıkıp boş boş konuşarak para kazanıyorsunuz, bari konuştuğunuz şeyleri araştırıp öyle konuşun.

Örneğin, Sinan Engin denilen adam Diego, Sneijder'den iyi der, ama Diego'nun yaşını bilmez. (ona göre 26 yaşındadır)

Yine aynı şekilde sanki bir şey biliyormuş gibi "tabi canım şu anda tartışmam bile, Diego daha iyi" diyen Ahmet Çakar, Diego'nun bu sezon Atletico'ya geldikten sonra sadece 2 gol, 1 asistlik performans sergilediğini dahi bilmez.

Hatice: bunlara göre Diego daha iyi.

Netice: Sneijder bu sezon 42 maç, 17 gol, 9 asist. --- Diego bu sezon 37 maç, 7 gol, 4 asist.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt