Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapti yine Ahmet Hoca ?

Ouvvv neler kacirdin....Angeblich hat er ein schwarzes Bild gesehen und Muslera gesehen wie er Melonen in Auto schleppt, mac 0-6, 0-7 bitebillir'mis, kendini cok kötü hissediyormus, Dortmund Logusundaki "9" bir isaret olabillir. Vs vs vs. baya sov yapmis yine, youtube'da video düser büyük ihtimalle. :D

Ouvvv neler kacirdin....Angeblich hat er ein schwarzes Bild gesehen und Muslera gesehen wie er Melonen in Auto schleppt, mac 0-6, 0-7 bitebillir'mis, kendini cok kötü hissediyormus, Dortmund Logusundaki "9" bir isaret olabillir. Vs vs vs. baya sov yapmis yine, youtube'da video düser büyük ihtimalle. :D

Ben genelde Galatasaray galip geldiginde, hele hele derbide kacirmam bu programlari. Dün izlemistim, ama bugün kacirdik. Yatarken digi-playden geri aliriz artik biraz izleriz uyurken. ROK´un Ismail kartali ezmesi de komik oluyor. Normalde böyle seylere kizarim, ama Kartal bunu Yanal´a yaptiklari ile haketmistir.

Gecen gün Sinan Engin Ahmet Cakar´in esasinda fanatik bir Galatasaray´li oldugundan bahsediyordu. Sonra Ahmet Cakar gidip Demba Ba´ya salladi, eliyle attigi golden sonra secdeye indi diye... Müslümanligini tartisti adamin :D

dizlerine belıne falan sıkmıslardı yav. sıkanda belli gerçi adam ondan da yırtmıştı.

Ben ahmet Cakar´a bir konuda saygi duyduysam, oda bu olaydir. Adama kac tane kursun siktilar, adam yine gidip biraktigi yerden devam etti. Ya cok yürekli bir insan, yada harbiden ruh hastasi. Bunu zaten zaman zaman kendisi de itiraf ediyor, ruhun biraz sagdan sola kaydigini. :D

bunu avrupada degil afrika da ki insanlara göstersen, üstüne güller ler, ayip be bide kendini rezil edip para aliyor ya

Ben ahmet Cakar´a bir konuda saygi duyduysam, oda bu olaydir. Adama kac tane kursun siktilar, adam yine gidip biraktigi yerden devam etti. Ya cok yürekli bir insan, yada harbiden ruh hastasi. Bunu zaten zaman zaman kendisi de itiraf ediyor, ruhun biraz sagdan sola kaydigini. :D

Katilmiyorum. Bence kendine zarar vermeyecek insanlari elestiriyor. Dikkat ettiyseniz "bazi" sahislar hakkinda hic kötü elestiride bulunmaz. Genelde GS ve ünal aysal'i elestirmekle mesguldur.

Aksam bunlara iyi malzeme cikacak bizim mactan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt