Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Sonunda yayında kendini silahla kendini vurur bu Çakar böyle devam ederse yada birileri vurur bunu.
Ahmet Cakar zamaninda vuruldu zaten ama adam devam ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonunda yayında kendini silahla kendini vurur bu Çakar böyle devam ederse yada birileri vurur bunu.
Ahmet Cakar SOV![]()
Ne yapti yine Ahmet Hoca ?
Ouvvv neler kacirdin....Angeblich hat er ein schwarzes Bild gesehen und Muslera gesehen wie er Melonen in Auto schleppt, mac 0-6, 0-7 bitebillir'mis, kendini cok kötü hissediyormus, Dortmund Logusundaki "9" bir isaret olabillir. Vs vs vs. baya sov yapmis yine, youtube'da video düser büyük ihtimalle.![]()
Vurulmuşsa kesin yaralanmış o zamanAhmet Cakar zamaninda vuruldu zaten ama adam devam ediyor.
Vurulmuşsa kesin yaralanmış o zamanVurulsa Ahmet Çakar sen varsın eksikliğini hissetmeyiz artık
![]()
Bildigim kadari ile gidiciydi, baya bir kursun girmisti bedene...
dizlerine belıne falan sıkmıslardı yav. sıkanda belli gerçi adam ondan da yırtmıştı.
Resmen gevseklik te sınır tanımayan reyting uğruna herseyi yapabilecek insanlar topluluğu ayıp .Adnan Aybaba Galatasaray'ın 2000 Ruhunu ÃaÄırdı İzle !! - YouTube
Hayatimda bir cok ilginc olaya ve insana sahit oldum, ancak bu Adnan Aybaba bu yastan sonra beni halen sasirtmiyor degil...
Ben ahmet Cakar´a bir konuda saygi duyduysam, oda bu olaydir. Adama kac tane kursun siktilar, adam yine gidip biraktigi yerden devam etti. Ya cok yürekli bir insan, yada harbiden ruh hastasi. Bunu zaten zaman zaman kendisi de itiraf ediyor, ruhun biraz sagdan sola kaydigini.![]()
Ertem Şener @_ertemsener ·