Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rasim ilk defa doğru bişey söyledi valla.

Galatasaray'ı aynı kişi yönetiyor sürekli ve külahı onun kafadan alıyor, bunun kafasına koyuyor dedi.

bu program ve telegol zorla hikmet karamanı bize yamıyor. yalaka herifler terimi yalıyorlardı demekki çakma terimi de yalıyorlarmış

rasim ozan delirdi iyice. ama harbiden ya hikmet karaman ya da yilmaz vural kardesim. ikisinden biri gelmelidir, tercihim Y VURAL olur.. Vallahi billahi süper top oynatir.

Bu ne lan, akıllarına gelen her ismi söylüyorlar.

O zaman; Sam allardyce.

Bu da şuan benim aklıma geldi anasını satayım.

terim bir daha GS kapisindan girmemeli. gecen liseye girmis ama bundan boyle kapiya resmi asilip bunu almayin denmeli NOK-TA

Tamam da kim gelicek abi kim ? Ben bu takimi dusunuyorum umrumda degil bizi satmis tupcunun yanina gitmis demeleri falan.Ben buyuk takim huviyetinde olan takimi ozledim

Terim önce Milli takımı kurtarsın da sonra gelip GS a baksın..

Keramet terimde olsa Milli takım bu kadar rezil olmazdı..

Kendisi de durumun bu denli kötü olacağını bildiği için milli takımın durumundan faydalandı kaçarak gitti..

Bırakın artık geçmişi ileriye bakın GS ın Fatih Terime hiç ihtiyacı yok , Fatih Terim in GS a ihtiyacı var..

GS ın sorunu en tepeden başlıyor. Başarı için önce iyi bir yönetim gerekir. GS 2 yıldır berbat yönetiliyor.

Bu gelen yönetim de başkan Yarsuvat açıkladı 2015 mayısda kesin bırakıyorum dedi .
Kendisi tamamiyle mayıs ayına kadar yem olarak ortaya çıkdı.

Bu süre zarfında Prandelliye 10 12m euro tazminat verecek durumları yok o yüzden devam edicekler.
Bütün tepkileri mayısa kadar bu yönetim çekecek

Mayıs ayında ya Faruk Süren yada Ali Dürüst aday olup . Sıfırdan başlayacaklar.
Olay bu...

Mayısa kadar biz daha çoook 4 leniriz bu gidişle

harry redknapp ismi de geçti sanırsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt