Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB ve BJK'li yorumcular Terim geri döner diye nasıl korkuyor.. Rasim'in konuyu konuşmasına bile izin vermiyorlar.

Evet A.Albayrak belki de o listenin tek diğer görüşlü adamı ama aynı zamanda ihtiyacı olan adamı. Yarsuvat'a oy veren büyük kesim de A.Alb'ı istemedi.

peki alp yalmani akpli yapmanin ardindaki kanitlar nedir

takip etmedigim icin bilmiyorum ama normal zekaya haiz oldugumu dusunuyorum

peki alp yalmani akpli yapmanin ardindaki kanitlar nedir

takip etmedigim icin bilmiyorum ama normal zekaya haiz oldugumu dusunuyorum

1-Yönetim kurulu listesindeki adaylar. (T.Aşkın, I.Çelebi)

2- İktidar yalakası A.Polat'ın açık desteği.

3-Satılmış medyanın Yalman'a açık desteği.

4-İnan Kıraç'a Yarsuvat'a desteğinden dolayı satılmış kalemlerin linç girişimi ( ROK vs. )

Gorbacova kadar geldik, ben korkmaya başladım yaw!.:D

1-Yönetim kurulu listesindeki adaylar. (T.Aşkın, I.Çelebi)

2- İktidar yalakası A.Polat'ın açık desteği.

3-Satılmış medyanın Yalman'a açık desteği.

4-İnan Kıraç'a Yarsuvat'a desteğinden dolayı satılmış kalemlerin linç girişimi ( ROK vs. )

iktidarın en büyük destekçisi A.ALBAYRAK TA bu yönetimde O na ne diyorsun? merak ettim de :D

Rus sermayesi diyor, trilyon dolar diyor, sonra 'Galatasaray ın mal varlığında gözleri var' diyor...En değerlisi Riva arazisi ki taş çatlasa 500 milyon dolar eder...Bu Çakar ın aklı yarılmış, direkt Şizofreni ye bağladı!...

Bunlar hep rusların sıcak denizlere inme planı. Çakar bunları açıklamak istiyor ama hayatından korkuyor. Adam iyice kafayı sıyırmış. :D

A.Yalman kendi listesine almak için çok uğraştı teklifte bulundu hatta telkinlerde bulunuldu ama adamın Galatasaray sevdası iktidar sevdasına ağır bastı Albayrak'ın.

Hiçbir güç Albayrak ı R.T.Erdoğan sevgisinden vazgeçiremez..Kısaca boş işler bunlar tıpkı fenevbahçelilerin yıllarca hükümet düşmanı gibi görünüp yönetinlerinde Topbaş ın oğlunu Murat Ülkeri N. Özdemir i bulundurmaları gibi. Bu yüzden dir ki akıllı kurulan tüm yönetimlerde hükümet yanlısı kişiler olur OLMALIDIR DA. :D

Hiçbir güç Albayrak ı R.T.Erdoğan sevgisinden vazgeçiremez..Kısaca boş işler bunlar tıpkı fenevbahçelilerin yıllarca hükümet düşmanı gibi görünüp yönetinlerinde Topbaş ın oğlunu Murat Ülkeri N. Özdemir i bulundurmaları gibi. Bu yüzden dir ki akıllı kurulan tüm yönetimlerde hükümet yanlısı kişiler olur OLMALIDIR DA. :D

Albayrak'ın Gs sevgisi değil RTE fereştahı gelse tanımaz adam çizmiş durumda. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt