Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Cakar gercekten müthis bir sovmen. :asd22:
çakar parasını hak ediyor muamelesi çok iyi.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cakar gercekten müthis bir sovmen. :asd22:

Türkiye de adamı bir günde bitirirler, yiyorsa sevmesinAlbayrak'ın Gs sevgisi değil RTE fereştahı gelse tanımaz adam çizmiş durumda.![]()
doğru demişahmet cakar durumu cok net izah etti GS coluk cocugun toy store u oldu dedi re: yarswat ve albayrak
Haklisin. Dikkat cekmek isteyen bir ruh hastasidir kendisi![]()
la adem bu capsizlari izlemen yetmezmis gibi üsenmeden gelip buraya detayli bi analiz yazmisin..kendine hobby falan bul kardesSayfalari okudum, ve gecen programi bir izleyim dedim. Bastan izlemedim, muhtemelen iyicene giydirdiler diye takima. Ahmet Hoca tamami ile cigrindan cikmis artik, program restmen komediye dönmüs. Ciddi ciddi yorum yapan tek insan Abdul Kerim Durmaz, oda heralde halen programin konseptini cözemedigine göre, yarim akilli bir insan bile degildir gözümde.
Ahmet Cakar:
- Duygun Hoca olmus Sirin Dede, sonra olmus Gorbacov.
- Mancini´yi kiliktan kiliga soktu, bu kulak isirma meselesinden sonra. Önce irkci, sonra homosexuel, en sonunda beyaz tenli amerikan sapik seri katillerine benzetti
- Ruslar Galatasaray´i satin alacak, mallarinda gözü var
- Ismail Kartal ile ilgili duygusal bir clip vardi, sonra bütün ortam duygusallik icindeyken basladi yine Ahmet Hoca. " Bu clipten sonra nben Ailemi, servetimi, namusumu, karimi, kizimi Ismail Kartal´a emanet ederim, ama amatör kümede bir futbol takimini bile emanet etmem" deyip sallamaya...
Rasim yine herzamanki formundaydi, hoaayda, ve haaydaa´lari tam olmasi gereken yerlerde kullanmasini bildi. Pozisyon hatasi yapmadi program boyunca. Ahmet Cakar´in her agzini acip, senaryo yazdiginda, gülümsemesi ve "braavoo" diye destek vermesi gözlerden kacmayan diger unsurlardi.
Sinan Engin´in tehlikeli ve ona da bulasabilecek konulari, kivrak bir sekilde konuyu degistirerek, yada kötü espiri yaparak kamufle etmesi, herzamanki gibi basariliydi. Kendisni bu performansindan dolayi tebrik etmek lazim, Galatasaray´da bir konuda bukadar devamliligi olan bir tane oyuncu bile yok.
Uzun zamandir bu programi uzun uzun izlememistim, program boyunca gülmekten dogrulatamadim kendimi. Bana göre Türkiye´de bunun ile ayni seviyede komik program yoktur.
la adem bu capsizlari izlemen yetmezmis gibi üsenmeden gelip buraya detayli bi analiz yazmisin..kendine hobby falan bul kardes
☆$☆
uyduruk resimlerini bilmem kac nolu grafik diye birbirlerine anlatmalari da komik sanki paper yazmis gibi
Rasim senden cddi ciddi birsey olmaz. nasil Galatasaray'lisin abi? Melo'yu yiyor Sinan Engin lobisi orada.. adam HIH demiyr.