Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kahvedeki dayılar bunlarda daha mantıklı futbol yorumu yapıyor ama sırf komedi için izlenir

Sinan Engin geçen haftadan bu yana bjk farklı yener diyordu. Sinan'ın feryadı kaçmaz bu akşam :)

Sinana programda sakin olabilmesi için 5 doz iğne yapmışlarda o yüzden gecikmiş

Offf offf Çakar emreye ne giydirdi.
Zamanında cemaatciydi onlara güveniyordu.
Şimdide cumhurbaşkanına arkasına dayıyor diyo.

Offf offf Çakar emreye ne giydirdi.
Zamanında cemaatciydi onlara güveniyordu.
Şimdide cumhurbaşkanına arkasına dayıyor diyo.

ertem ne yapıyor ama nasıl susturmaya örtpas ettirmeye çalışıyor, bu program türkiyenin hali cidden

sayın rüştünün orasından burasıda öpen adam bu zamana kadar dini bir terimi hiç ağzına almamış öyle bir platformda bulunmamış şimdi adam siyaset için, din için yeni türkiye için ölüp bitiyor

twiter da rasimi susturmasına tepki gösterelim de rasim daha çok karıştırsın programı :D

ertem ne yapıyor ama nasıl susturmaya örtpas ettirmeye çalışıyor, bu program türkiyenin hali cidden

sayın rüştünün orasından burasıda öpen adam bu zamana kadar dini bir terimi hiç ağzına almamış öyle bir platformda bulunmamış şimdi adam siyaset için, din için yeni türkiye için ölüp bitiyor
Ahmet Çakar bile Cumhurbaşkanımız diyor korkuyor. emrenin karaktersizligini çok iyi gözler önüne serdi ama yani dansöz bu kadar basit.
Zaten inançlı insan olsa bu herif ne ırkcılik yapar ne küfür eder karakterini sevdiğimin dansözü.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hiç izlemiyordum bir açayım dedim ertemin yarım metre sakalını gördüm direk. Ahaha ulan ne omurgasız insanlar var şu ülkede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt