Mutlu Sahin
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.552
- 1
- 1.173
Mahmut uslu fenerin aklandığını sanıyor lan![]()
![]()
![]()
adam açık açık artık şikeyi konuşmayalım diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahmut uslu fenerin aklandığını sanıyor lan![]()
![]()
![]()
emrenin o olayı 25 sene olmadı ya interde mi newcastle da mı neydi
Açamadim ne bu.Bu ne diyo
[video]https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264high/4FD6A209AF1140819011840487424_SW_WEBM_141496663643 88807a66105.mp4[/video]
Açamadim ne bu.
Emre mevzusunu için söylediyse 25 sene önce 10 yaşındaydı ya![]()
Açamadim ne bu.
Küfür etti dedi.Küfür mü ediyo. Yoksa küfür etti mi diyo. İzlemiyorum ben o programı doğrusu.
tamam işte emre olamazsen hangi kazayı diyorsun
Emre 33 yaşında bence o değil başka bir olay galiba.
25 sene önce 8 yaşında falandi.
Ama iste mantiken seneler uymuyor ahmet Çakar 25 sene önce dedi emre o zaman taş catlasin max.söylüyorum 10 yaşında olsun.Emre bizdeyken bir cocuga carpmıstı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam.17 veya 18 yaslarındaydı anımsadıgım kadarıyla.Hatta o zamanlar su an formasını giydigi takımın taraftarları ''Katil Emre'' diye tempo tutuyorlardı.
Ama iste mantiken seneler uymuyor ahmet Çakar 25 sene önce dedi emre o zaman taş catlasin max.söylüyorum 10 yaşında olsun.
Benimde hatirladigıma göre 17 18 yaşlarındayken evli bir adama çarpmışti kadın dul kalmıştı öle hatırlıyorum.
Farklı konulardan bahsediyor bence.
Öle kin duyuyorum ki bunlara anlatamam yani bağzı şeyler kelimelerle anlatılamaz ya öle bir kin duyuyorum yani.ft bir canavarı yarattı türk futbolunun ortasına bıraktı
20 senedir emre denen canavar türk futbolunun icine ediyor,neyse ki 35 ine geldi
azalarak bitecek ins