Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmet : ben mahmut usluyu severim
rasim : sevme hocam
ahmet : sana mı soracam lan 7

olm bunlar kahvede konuşuyor program yapmıyor :D

Oha lan sinana bak. Fikret orman tarzını değişecekmiş inşallah bakalım dedi bildiğin

Sinan engin onun bunun cocugu konuyu kapatin diyor,lan konu melo olsa Sabaha kadar konusursun ayi oglu ayi

konu melo olsaydı sinan engin sınır dışı işlemleri için çalışıyordu

Emre 33 yaşında bence o değil başka bir olay galiba.
25 sene önce 8 yaşında falandi.

Emre bizde oynadıgı dönemde bir cocuga carpmıstı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam.17 veya 18 yaslarındaydı anımsadıgım kadarıyla.Hatta o zamanlar su an formasını giydigi takımın taraftarları ''Katil Emre'' diye tempo tutuyorlardı.

Emre bizdeyken bir cocuga carpmıstı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam.17 veya 18 yaslarındaydı anımsadıgım kadarıyla.Hatta o zamanlar su an formasını giydigi takımın taraftarları ''Katil Emre'' diye tempo tutuyorlardı.
Ama iste mantiken seneler uymuyor ahmet Çakar 25 sene önce dedi emre o zaman taş catlasin max.söylüyorum 10 yaşında olsun.
Benimde hatirladigıma göre 17 18 yaşlarındayken evli bir adama çarpmışti kadın dul kalmıştı öle hatırlıyorum.
Farklı konulardan bahsediyor bence.

Ama iste mantiken seneler uymuyor ahmet Çakar 25 sene önce dedi emre o zaman taş catlasin max.söylüyorum 10 yaşında olsun.
Benimde hatirladigıma göre 17 18 yaşlarındayken evli bir adama çarpmışti kadın dul kalmıştı öle hatırlıyorum.
Farklı konulardan bahsediyor bence.

Yanlıs söylemis yav.25'i farazi demistir.17-18 sene oldu ama.

ft bir canavarı yarattı türk futbolunun ortasına bıraktı

20 senedir emre denen canavar türk futbolunun icine ediyor,neyse ki 35 ine geldi

azalarak bitecek ins

ft bir canavarı yarattı türk futbolunun ortasına bıraktı

20 senedir emre denen canavar türk futbolunun icine ediyor,neyse ki 35 ine geldi

azalarak bitecek ins
Öle kin duyuyorum ki bunlara anlatamam yani bağzı şeyler kelimelerle anlatılamaz ya öle bir kin duyuyorum yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt