Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Azıcık izlemeye dayanabildim az önce. Hakemin ayağını sallaması ile Fenere verdikleri/vermediklerini bir tutmalarıyla kapatmam bir oldu.

Yahu aylar önce ben de forumda yazmıştım; "Eğer Fener aleyhine bir durum oluşturacak bir haksızlık varsa illa Galatasaray'ı da olaya dahil edecekler." diye...
Yok yakın zamanda yoksa da eskilerden bulup çıkarırlar... Hala devam eden bir Türk Futbolu hastalığı...

İnsanın o iki şeyi aynı tutması için farklı bir evrende farklı bir yaşam formu olması gerekir.
Yani bizim UEFA ve Süper Kupalara "Ama biz sizi 6-0 yendik" demeleri gibi birşey.

Birinde maçı küllüm katleden bir yaratık diğerinde ise sebebi bile belli olmayan bir hareket.
Dün de yazmıştım. Açıkçası ben o hareketin hakemin" Tüh ya attı Galatasaray" içgüdüsüyle yapıldığına eminim.

Bu arada az önce izlediğim dakikalarda "Ahanda Ahmet Çakar şimdi Sinana dalacak " diye düşündüm ama araya reklam soktu pis Ertem.

Aylardan sonra bi göz atayım dedim programa. Boş muhabbetin dibine vurmaya hâlâ devam ediyorlar. Neymiş emre suçsuzmuş, hakem hataları normalmiş. Bu düşüncelerle futbolumuz bir yere gelmezmiş.

Futbolumuzun gerçekten neyle bir yere varamadığından bihaber konuşan yorumcular futbolumuzun gündemini değerlendiriyor.

GT-I9300 Tapatalk

Sıvacı lafından rahatsızlık duymadıklarına göre yaptıkları doğaçlama tiyatro. Kimin ne konuştuğu belli değil, biri diğerine sallıyor, öteki alakasız örneklerden garip garip çıkarımlar yapıyor. Futbolun kıyısında köşesinde lak lak yapıyorlar sadece yoksa futbol konuştukları filan yok bunların.

B3uQRbxCMAAaIZr.jpg

:D Ahmet Çakar çılgın atıyor bu gece yav.

Ertem hemen reklama gidiyor ortalık karıştı mı ve konular işine gelmeyen yönlere gitti mi. Bunun kadar şerefsiz biri yok.

I am the one who knocks!

Aman ertem hemen reklama gir çünkü senin anladığın din anlayışına giydiriyor ahmet çakar.

Sustur zihniyetiniz hep bu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt