Mutlu Sahin
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.552
- 1
- 1.173
rasim esniyor 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abdulmal ne igrenc bi herif ya tipi sesi yelegi sakali saci tam igrenc bir fenerli
Panda,Ali Ece'ye mi laf cakti?
Melonun ne tweeti atmis ? Baktim bisey goremedim bilen varmi acaba
Şu Abdulkerim Durmazı adam diye çıkarıyorlar ya oraya. Ciddiye bile alınmıyor şerefsiz. Mal mal konuşuyor öyle.
Tribun Dergi @tribundergi 3 dk.3 dakika önceYuh lan. Önce Ugur Meleke sonra da Murat Bereket. Dogruyu söylemiyeceksin bu ülkede. Yalaka olacaksin, cakal olacaksin ve en önemlisi serefsiz köpek olacaksin.
''topa ayağı değmeyen adam'' derken Meleke'yi kastetti sanırım Sinan Engin.
Bu ülkede Sinan Engin'in lafıyla bile iş yapıyorlarsa harbi rezillik.
Ali ece de olabilir
Murat Bereket @murat_bereket Sinan Engin ve Rasim Ozan Kütahyalı ikinize de suç duyurusunda bulunuyorum dün TRT Spor Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör'ü arayacağınızı
Murat Bereket @murat_bereket söyleyip beni işimle tehdit ettiniz ve bugün işimden gönderildim NEDEN mi attığım twit yüzünden ikinizle de mahkemede hesaplaşıcam ayrı ayrı
Murat Bereket @murat_bereket Tehditlerinizle ancak korkakları susturabilirsiniz maddi manevi tazminatları ikinizi de kuruşu kuruşuna ödeticem
Murat Bereket @murat_bereket Bir laf da beni bir twitle gönderen Nasuhi Güngör Başkanıma yazdığım twit "Sinan Engin çok büyük fenerli" fikrimin arkasındayım