Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Panda,Ali Ece'ye mi laf cakti?

Murat Bereket @murat_bereket · 51 dk. 51 dakika önce
Sana da tebriklerimi iletiyorum Ertem Şener buna müsade ettiğin ve iki çift laf etmediğin için
0 yanıt 5 retweet 6 favori
Yanıtla Retweetle5 Favorilere ekle6
Daha fazla
Murat Bereket @murat_bereket · 52 dk. 52 dakika önce
Bana kişisel cevap verebilirsiniz ama beni işimle tehdit edemezsiniz çalıştığım kurumu müdürümün ismini vererek +++
0 yanıt 4 retweet 5 favori
Yanıtla Retweetle4 Favorilere ekle5
Daha fazla
Murat Bereket @murat_bereket · 55 dk. 55 dakika önce
Yazdığım hicbirsey calıstığım kurumu bağlamaz ben bir eleştiri getirdim, eleştiriyi kabul etmek bizim yaptığımız işin doğası olmalı ++++
0 yanıt 3 retweet 4 favori
Yanıtla Retweetle3 Favorilere ekle4
Daha fazla
Murat Bereket @murat_bereket · 1 sa. 1 saat önce
tehdit mi ediyorsunuz delikanliysaniz bunu da okutun Devrim Zengi
0 yanıt 31 retweet 19 favori
Yanıtla Retweetle31 Favorilere ekle19
Daha fazla
Hakaret mi ettik bunu da okuyun istediginize şikayet edin inandigim seyi kendi twitter hesabimda paylastim calistigim kurumu katarak +++
0 yanıt 21 retweet 11 favori
Yanıtla Retweetle21 Favorilere ekle11
Daha fazla
Sinan Engin cok buyuk fenerli

Buna dedi

Bu Abdülkerim, bir milli maçta yabancı hakeme İngilizce küfür ederken fu.k you diyeceğine,fu.k me diyen dallama.

Şu Abdulkerim Durmazı adam diye çıkarıyorlar ya oraya. Ciddiye bile alınmıyor şerefsiz. Mal mal konuşuyor öyle.

Tam bir pis fenerli bunun gibi şerefsizleri 1 km öteden fenerli oldugu anlasılır resmen azize'nin yıldırımın köpeğiyim ben diyo allahtan rok haddini bildiriyor bu beyin fakirine..

Eskiden futbol yorumları mac analizleri arasından kalan zamanda gırgır yaparlardı şimdi gırgır yapmaktan zaman kalırsa futbol yorumu yapıyolar :) Allahtan türkce'yi türklerden baska kullanan yok yoksa dünyanın bildigi bi dilimiz olsa kırmızı bültenle rezill olacaz :):) Bu arada sıvacı ertem ne yalaka ne şerefsiz haysiyetsiz bi adamsın sen işine gelmediğimi konuyu hemen nasılda değiştiriyo tam şerefsiz...

Son düzenleme:
Yok artik .

adam dogru soylemis, Sinan ayisi zaten Fenerlidir (daha dogrusu Azizspor u tutuyor) :D

Yuh lan. Önce Ugur Meleke sonra da Murat Bereket. Dogruyu söylemiyeceksin bu ülkede. Yalaka olacaksin, cakal olacaksin ve en önemlisi serefsiz köpek olacaksin.

Kendileri herkese her türlü hakareti yapabilirler ama başkası Fenerli deyince bile işten çıkarırlar..

Yuh lan. Önce Ugur Meleke sonra da Murat Bereket. Dogruyu söylemiyeceksin bu ülkede. Yalaka olacaksin, cakal olacaksin ve en önemlisi serefsiz köpek olacaksin.

''topa ayağı değmeyen adam'' derken Meleke'yi kastetti sanırım Sinan Engin.

Bu ülkede Sinan Engin'in lafıyla bile iş yapıyorlarsa harbi rezillik.

Murat Bereket @murat_bereket Sinan Engin ve Rasim Ozan Kütahyalı ikinize de suç duyurusunda bulunuyorum dün TRT Spor Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör'ü arayacağınızı

Murat Bereket @murat_bereket söyleyip beni işimle tehdit ettiniz ve bugün işimden gönderildim NEDEN mi attığım twit yüzünden ikinizle de mahkemede hesaplaşıcam ayrı ayrı

Murat Bereket @murat_bereket Tehditlerinizle ancak korkakları susturabilirsiniz maddi manevi tazminatları ikinizi de kuruşu kuruşuna ödeticem

Murat Bereket @murat_bereket Bir laf da beni bir twitle gönderen Nasuhi Güngör Başkanıma yazdığım twit "Sinan Engin çok büyük fenerli" fikrimin arkasındayım

Murat Bereket @murat_bereket Sinan Engin ve Rasim Ozan Kütahyalı ikinize de suç duyurusunda bulunuyorum dün TRT Spor Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör'ü arayacağınızı

Murat Bereket @murat_bereket söyleyip beni işimle tehdit ettiniz ve bugün işimden gönderildim NEDEN mi attığım twit yüzünden ikinizle de mahkemede hesaplaşıcam ayrı ayrı

Murat Bereket @murat_bereket Tehditlerinizle ancak korkakları susturabilirsiniz maddi manevi tazminatları ikinizi de kuruşu kuruşuna ödeticem

Murat Bereket @murat_bereket Bir laf da beni bir twitle gönderen Nasuhi Güngör Başkanıma yazdığım twit "Sinan Engin çok büyük fenerli" fikrimin arkasındayım

Saçmasapan program yapıyorlar birde milleti işinden ediyorlar.

Sinan Engin'in bejekeli olmadığını bilen birisi programı izlese ''fanatik fenerli'' yorumu gayette yapabilir

''Beşiktaş'lı olmasam muhtemelen Aziz Yıldırım'a olan sempatim yüzünden Fenerli olurum'' diyen de kendisi. Hangi takımı tuttuğundan emin değil.

Şu anda çakar shreek'e (sinan ayısı'na) aziz yıldırımı eleştirmiyorsun çünkü korkuyorsun diyerek bagırıyo şerefsiz ayı dogi itiraf etmiyo bi türlü azizenin köpeği oldugunu....

Bu şerefsiz namussuz adi karaktersiz kahbe evladı sinan engin'de ne güç varmıs bir tiwwet yüzünden murat bereketi kovdurdu allah belanı versin trt spor ve insanların ekmeğiyle oynayan sinan engin şerefsizi insallah tez zamanda cenazen kalkar insanların ekmegiyle oynamak bu kaddar basitmi ulan....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt