Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.760
- 1.668
- 1.328
Geliyor Yerlerimiz alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim maçı dün konuştular galiba.Ulan müthis oynadigimiz futbolu bir dakika bile konusmadilar. Farkindamisiniz?
Olcay Sahan'in müthiiiis sol ayagini bile 2 saat konustular.
Ne konusmasi yahu? Dün sadece Sinan Engin vardi, moderatör de Ertem degildi. Saka mi bunlar? Ulan nasil program bu? Futbol programi diye izliyoruz adamlarin ne konustugu belli degil. Bir bakiyorsun din, sonra magazin, ardindan dizi..Bizim maçı dün konuştular galiba.
Olabilir ama yoksa her programda konuşurlar bizi. Hiç olmazsa konu bi Meloya Sneijdere gelir. Bugün tık yok vallah.Bizim maçı dün konuştular galiba.
Futbol programı diye izliyorsan trt'yi izlemen lazımNe konusmasi yahu? Dün sadece Sinan Engin vardi, moderatör de Ertem degildi. Saka mi bunlar? Ulan nasil program bu? Futbol programi diye izliyoruz adamlarin ne konustugu belli degil. Bir bakiyorsun din, sonra magazin, ardindan dizi..
Ahmet Çakar haklı da işlerine gelmiyor sistem adamlarının![]()
fb.Onurum 2. Yarı fner maçı gelince profil ne olcak?![]()
Elbette daha iyi futbol programlari var. Ama Türkiye'de bu adamlarin sözü geciyor iste, görüyorsunuz. Ve bende her hafta nasil algi ve yalama operasyonu yaptiklarini zevkle izliyorum. Ama iyice raydan ciktilar.Futbol programı diye izliyorsan trt'yi izlemen lazım
Yeni yalayacak yağ çekecek birini bulurlar elbetteBu rasim ve ertem 10 yıl sonra ne iş yapacaklar. Kimse tükürmek için yüzlerine bakacak mı acaba.![]()
Eee 5-0 galip gelmisiz tek bir hata yapmamis hakemler fnerin ofsaytinı konuscaklardi hesapta uyuttular gene milleti.Olabilir ama yoksa her programda konuşurlar bizi. Hiç olmazsa konu bi Meloya Sneijdere gelir. Bugün tık yok vallah.
I am the one who knocks!
Şaklaban bunlar reyting yeterli onlar için.Ne konusmasi yahu? Dün sadece Sinan Engin vardi, moderatör de Ertem degildi. Saka mi bunlar? Ulan nasil program bu? Futbol programi diye izliyoruz adamlarin ne konustugu belli degil. Bir bakiyorsun din, sonra magazin, ardindan dizi..
Orasi öyle de, ben acikcasi sinirleniyorum ayni zamanda.Programın adı Beyaz Futbol. Ama futbol dışında her şey konuşuluyor. Din, siyaset, moda, dizi.
Ama iyi böyle. Baya stres atıyorum izlerken.