Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ertemin youtube videoları başladı izlenmez bu saatten sonra

Ulan müthis oynadigimiz futbolu bir dakika bile konusmadilar. Farkindamisiniz?

Olcay Sahan'in müthiiiis sol ayagini bile 2 saat konustular.

He bu arada beyinsizlerin cagirisi da son derecek haksizlik ve emek hirsizligina giden bir cagri.

Arda Turan'a sirf türk diye oy veren kisilere yaziklar olsun. Objektif olup hakedene verin oyunuzu.

Programın adı Beyaz Futbol. Ama futbol dışında her şey konuşuluyor. Din, siyaset, moda, dizi.
Ama iyi böyle. Baya stres atıyorum izlerken.

Olabilir ama yoksa her programda konuşurlar bizi. Hiç olmazsa konu bi Meloya Sneijdere gelir. Bugün tık yok vallah.

I am the one who knocks!
Eee 5-0 galip gelmisiz tek bir hata yapmamis hakemler fnerin ofsaytinı konuscaklardi hesapta uyuttular gene milleti.
Ne konusmasi yahu? Dün sadece Sinan Engin vardi, moderatör de Ertem degildi. Saka mi bunlar? Ulan nasil program bu? Futbol programi diye izliyoruz adamlarin ne konustugu belli degil. Bir bakiyorsun din, sonra magazin, ardindan dizi..
Şaklaban bunlar reyting yeterli onlar için.

Programın adı Beyaz Futbol. Ama futbol dışında her şey konuşuluyor. Din, siyaset, moda, dizi.
Ama iyi böyle. Baya stres atıyorum izlerken.
Orasi öyle de, ben acikcasi sinirleniyorum ayni zamanda.

Ulan Besiktas X. kez hakem ile yenmis, Fenerbahce yine ayni X. kez hakem hatalari ve penaltilar ile yenmis.. Bunu bir dakika konusmuyorlar. Galatasaray macinda hakem ayagi ile vurmus gibi yapti diye Ahmet Cakar 'Galatasaray maci hakem ile kazandi' diyor. Iki saat konusuluyor.

Nasil ülke arkadas bu? Millet bu kadar aptal mi yoksa orda oturanlar mi aptal yerine koyuyor.

Türk futbolunda hakemlere 'sürekli denge kurmaya' calisiyorlar diyor bu adamlar. Mesela Emre'ye kirmizi kart, ardindan Fenerbahce'ye penalti. Korktuklarini söylüyorlar.

Ulan sizin yaptiginiz ne? Fenerbahce'yi hakli yere elestirdim diye Galatasaray'i da haksiz yere elestiriyorsunuz. Fener resmen hakemle kazandi iste. (penalti vsvs) Ulan hangi hakla Galatasaray Antep macini hakemle kazandi diyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt