Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Adem sen ne diyorsun harbiden yahu? Ne yalan'i, son derece diplomatik aciklamalar yapiyor belli ki. Git tarihlere bak diyorum yahu, ayni ayda gelde ates aciklamasi. O senin dedigin aciklamada tabi direk Fenerbahce'ye seslenmedik diyecek, cünkü sike süreci = ates, üfleyerek sönmez dedi. Sike sürecinde sadece Fenerbahce yoktu, cok basit aslinda.

Yalan söylemiyor sadece diplomatik sekilde kendini hakli cikarmak adina direk Fenerbahce'yi kasetmediklerini anlatiyor. Ama bir insan aciklamayi okurken, örnegin Bu ates üfleyerek sönmez, analiz eder ve kime yönelik oldugunu anlar.

Verdigin örnekler tamamen sacma ve basitce diyelim. Bu kadar ugrastirdin beni, inanmiyorsun ac bak tarihe diyorum.

Sana yukarida tarihi ile, sadece üc temmuzdan iki gün sonra yapilan aciklamalari gösterdim. O senin dedigin aciklamadan sonrada ip kopmadi zaten, nerdeyse 5-6 ay sonra koptu. Gizli cekimde de diplomatik mi konusuyordu Aysal ? Adami kayit ettiler, Fenerbahce ceza alacak, ama kümeye düsmelerini istemiyorum diyordu rekabet zarar görür diye...

Başkan Ünal Aysal'dan Açıklama - 05.07.2011 11:01 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

05.07.2011 11:01

arkadasinagonder.gif
facebook.png

[TD="width: 65"] [/TD]

Başkan Ünal Aysal'dan Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması:
Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil.
Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim.
Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

demek istedigim aciklama, birdaha original siteden...

Hemen hemen benim dediklerim iste Adem!

Bu diplomatik aciklamayi yaparak TFF ve mahkemeye topu atiyor. TFF üstünü örtmeye calistigini anlayinca bu aciklama geliyor ardindan:

Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz - 12.07.2011 15:54 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Kisaca, sürecin hemen basinda negatif tavir aliyor (Sürec 3 Temmuz'da basliyor)
Baskanlarin ne kadar diplomatik konustugu gercegi simdi mi ögreniyorsun?

Vallah günahını alma ihtimalim yüksek olsa da geçen sezon bu hırbo coşarken ben dopingli olduğunu düşündüm bir kaç kere gerçekten.

Bu görüntüler de bana garip geldi, nargile falan fasa fiso.

Ertem ve Sinan puro dediler yok bizde bayıldık dediler, güzel hikaye anlatıyorlar. Bence var bi pislik bu olayın altında.

I am the one who knocks!

Siz ne anlatıyonuz gece gece :D

Daha önemli bi olay var kokocu canerrrrr

telegol ölü takliti yapıyor bu konuda.

canlandılar tamam şimdi

Adnan polat cevap hakkını kullanacakmış. telegol

Vallah günahını alma ihtimalim yüksek olsa da geçen sezon bu hırbo coşarken ben dopingli olduğunu düşündüm bir kaç kere gerçekten.

Ertem ve Sinan puro dediler yok bizde bayıldık dediler, güzel hikaye anlatıyorlar. Bence var bi pislik bu olayın altında.

I am the one who knocks!
Kokainde olabilir

Sana yukarida tarihi ile, sadece üc temmuzdan iki gün sonra yapilan aciklamalari gösterdim. O senin dedigin aciklamadan sonrada ip kopmadi zaten, nerdeyse 5-6 ay sonra koptu. Gizli cekimde de diplomatik mi konusuyordu Aysal ? Adami kayit ettiler, Fenerbahce ceza alacak, ama kümeye düsmelerini istemiyorum diyordu rekabet zarar görür diye...
Bende düsmelerini istemem. Bunu Aysal Fenerbahce'yi seviyor diye söylemedi elbette. Kendi profitlerini düsünerek söyledi akilli bir sekilde. Bu ama hic birseyi degistirmez.

Basta sadece izliyoruz mesaji verip, günler sonra dedigim aciklamayi yayinlayarak adaletsizlige izin vermeyiz dedi iste. Cünkü camia icinde de baski olustu.

Hemen hemen benim dediklerim iste Adem!

Bu diplomatik aciklamayi yaparak TFF ve mahkemeye topu atiyor. TFF üstünü örtmeye calistigini anlayinca bu aciklama geliyor ardindan:

Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz - 12.07.2011 15:54 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Kisaca, sürecin hemen basinda negatif tavir aliyor (Sürec 3 Temmuz'da basliyor)
Baskanlarin ne kadar diplomatik konustugu gercegi simdi mi ögreniyorsun?

Ne örtmesi ? Aydinlar gidip puan cezasi vermeyi planliyordu, bizim istedigimiz kararlarin hizli bir sekilde verilmesi. Fenerbahce´ye kasit olarak bir saldiri yok. Aysal´in da istedigi buydu zaten, Fenerbahce puan cezasi alsin ama ligde kalsin. Sonra bunu engellediler kongrede, ve olayi örtmek icin Demirören getirildi.

Hadi bunlar resmi aciklama, ayni aciklamalari gizli cekimde neden yapiyor ? Adamin fikirleri bunlar, ama sikeyi karsi savasti diye kahramanlastirdiginiz icin, kabul etmek istemiyorsunuz. Adam daha üc ay önce cikti, beni konusmak zorunda biraktilar dedi, ona bile inanmiyorsun...

TFF nin yerinde olsam doping testi yaptırırım.adam düpedüz nargilenin içine marihuana atmış.

Yapsa ve sonuç pozitif çıksa ne olacak? Fenerbahçe'ye ve ya sporcularına ceza verebilir mi TFF?

O kulübün ve sporcularının yaptığı şike, teşvik, ırçılık, tehdit, adam yaralama gibi onlarca yüzlerce suç örtbas edildi.

Bende düsmelerini istemem. Bunu Aysal Fenerbahce'yi seviyor diye söylemedi elbette. Kendi profitlerini düsünerek söyledi akilli bir sekilde. Bu ama hic birseyi degistirmez.

Basta sadece izliyoruz mesaji verip, günler sonra dedigim aciklamayi yayinlayarak adaletsizlige izin vermeyiz dedi iste. Cünkü camia icinde de baski olustu.

Puan silme adalet degildir, sikenin tek cezasi küme düsmedir. Zaten siyaset Aysal gibi düsündügü icin olayi örtbas etmeye calisti, yoksa kimse Fenerin kasina gözüne hayran degil. CAS biz daha böyle sike görmedik dedi, bu adamlara puan silme vermek ödül olurdu.

Plan A = Puan silmedi = hayata gecirilemedi...
Plan B = Olayi tamamen ört bas etme = Demirören basardi simdiye kadar...

Ne örtmesi ? Aydinlar gidip puan cezasi vermeyi planliyordu, bizim istedigimiz kararlarin hizli bir sekilde verilmesi. Fenerbahce´ye kasit olarak bir saldiri yok. Aysal´in da istedigi buydu zaten, Fenerbahce puan cezasi alsin ama ligde kalsin. Sonra bunu engellediler kongrede, ve olayi örtmek icin Demirören getirildi.

Hadi bunlar resmi aciklama, ayni aciklamalari gizli cekimde neden yapiyor ? Adamin fikirleri bunlar, ama sikeyi karsi savasti diye kahramanlastirdiginiz icin, kabul etmek istemiyorsunuz. Adam daha üc ay önce cikti, beni konusmak zorunda biraktilar dedi, ona bile inanmiyorsun...
Yahu sen ne diyorsun bilgisiz bir sekilde? TFF binasinin önünde yapilan toplantiyi unuttunmu? O Aydinlar'in eksi puan aciklamasina kadar daha binlerce aciklamalar var. Biz hemen sürecin basindan bahsediyoruz, insanlari cildirtacak demecler verildi TFF tarafindan.
Bu ates üfleyerek aciklamasinin yayinlamasinin sebebi de TFF nin aciklamalariydi zaten.

Cok basit degil mi sürec? Iki gün sonra 'Top sizde' mesaji verip olumsuz yanit gelince 'Izliyoruz, adaletsizlige izin yok' diyor iste.

Simdi sen bana ne anlatiyorsun onu anlamadim. Fenerbahce niye düsmesin dedigini mi? Yahu bende istemem diyorum. Fenerbahce düserse bizim ekonomik anlamda cekeceklerimiz ortada. Bu Barca icinde gecerli, Galatasaray icinde gecerli. Gizli cekimde de bunlari düsünerek düsmesin diyor iste.

Yillar önce Dortmund batmasin diye Bayern neden destek oldu saniyorsun sen?

Senin bana ne anlatmak istedigini cidden anlamadim hala.

Bir daha bastan!

Ben diyorum, Aysal sike sürecinden dolayi Fenerbahce ile dostluk istemedi. Cünkü TFF üstünü örtmek isteyince camia da seslenince baski olustu Aysal'in üzerinde. Sonra daha dikkatlice, takipci rolünde aciklama yayinladi. (Yeni baskan komplexi) O senin dedigin aciklamadan sonra bu forumda yazilanlar ortada, yani cidden baski olustu.
Ve biz bu sekilde tavir alinca Aziz de Galatasaray sike yapti diye sacmalayip durdu iste. Sonra iliskiler bizim acimizdan hakli sekilde iyice zedelendi.

Simdi senin derdin nedir?

Su konuda anlasalim, Aysal camia ve taraftar baskisindan dolayi negatif tavir aldi. Tamam mi?

Son düzenleme:
Aysal'ın tek derdi taraftarı arkasına almaktı.

Planı baştan beri Terim'i itibarsızlaştırmak.

Şike sürecini bile alet etti buna, ve hatta erkek basketbolda ki olası şampiyonluğumuzu da.

Adnan Polat benim için ne ise Aysal'da o dur.

Güçlü, zeki olabilir ama iyi niyetli değildi kesinlikle.

EDIT: Bu benim kişisel fikrimdir, kimseyi bağlamaz.

I am the one who knocks!

Ben de supheleniyorum acikcasi. Sadece o degil, 2-3 kisi daha var fenevde. Nasil olsa kontrol falan da yok.

Çok çok çok çok önemli biri çok çok çok değerli biri rasim sen taniyorsun bu ne lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt