- 4 Ağustos 2009
- 91.345
- 73.048
- 5.358
Adamlar ne güzel sulandırdılar olayı. GSli biri olsa neler konuşulurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar ne güzel sulandırdılar olayı. GSli biri olsa neler konuşulurdu.
Ilk cümlenden sonra okumadim, cünkü kimseyi yalanladigim yok. Gercek bu. Bir kac gün sonra TFF ilk aciklamayi yapinca biz aciklamayi yaptik. Arastir tarihleri bulursun. Yanilmadigimdan eminim.
Türban ne alaka lan![]()
Ozaman Ünal Aysal yalan mi söylüyor ? GS TV´de o dönem sike ile ilgili bir program oldu mu ? Git bak ozaman o ates üfleyerek sönmez aciklamasinda bir yerde küme, yada Fenerbahce yaziyor mu diye ???
“Ben bu pahalı takımı sizinle rakip olmak için kurdum. Fenerbahçe’nin düşmesi bizi mutlu etmez. Baştan beri ağır ceza gelir diye söylüyorum. Dikkat eden bugüne kadar Fenerbahçe ismini ağzımıza almadık. Resmi açıklamalarda da dile getirmedik. Keşke dikkate alınsaydık”
Biz hic bir zaman Fenerbahce´yi bu konuda karsimiza almayi calismadik, tam tersi dostane yaklastik. Ama sonra Aziz Yildirim basladi hapishaneden direk olarak saldirmaya, sonra Aysal cevap verdi, ve bu atisma 2014 yilina kadar devam etti... Sonra GS TV´ye talimat geldi, ve sike ile ilgili yayinlar yapildi.