Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar ne güzel sulandırdılar olayı. GSli biri olsa neler konuşulurdu.

Ya ertem tam sıvacısın küfür ettiricen şimdi hem görüntüleri yayınlıyor hemde konuşmayın haksızlık ediyorsunuz diyor. purocu ertem

Sinan denen şahiş böyle çirpindigina göre ortada vahim bir durum var. Doktor kafasini vurdu diyor. Görüntülerde öyle birşey yok. Caner uçucu madde kullaniyorsa şaşirmam. Büyük ihtimal kan burnundan geliyordur, kaşi kaniyor diye geçiştiriyorlar:H

Ilk cümlenden sonra okumadim, cünkü kimseyi yalanladigim yok. Gercek bu. Bir kac gün sonra TFF ilk aciklamayi yapinca biz aciklamayi yaptik. Arastir tarihleri bulursun. Yanilmadigimdan eminim.

Ozaman Ünal Aysal yalan mi söylüyor ? GS TV´de o dönem sike ile ilgili bir program oldu mu ? Git bak ozaman o ates üfleyerek sönmez aciklamasinda bir yerde küme, yada Fenerbahce yaziyor mu diye ???

Ben bu pahalı takımı sizinle rakip olmak için kurdum. Fenerbahçe’nin düşmesi bizi mutlu etmez. Baştan beri ağır ceza gelir diye söylüyorum. Dikkat eden bugüne kadar Fenerbahçe ismini ağzımıza almadık. Resmi açıklamalarda da dile getirmedik. Keşke dikkate alınsaydık

Biz hic bir zaman Fenerbahce´yi bu konuda karsimiza almayi calismadik, tam tersi dostane yaklastik. Ama sonra Aziz Yildirim basladi hapishaneden direk olarak saldirmaya, sonra Aysal cevap verdi, ve bu atisma 2014 yilina kadar devam etti... Sonra GS TV´ye talimat geldi, ve sike ile ilgili yayinlar yapildi.

Bunu oku Hakan kardesim...

GS TV şike iddialarıyla ilgili haber yapmıyor

Aysal, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Galatasaray camiasından gelişmeleri olgunlukla ve soğukkanlılıkla izlemelerini isteyerek, ''Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse ki bunu düşünmek bile istemem, bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil'' ifadelerini kullandı.
Ünal Aysal, konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü'nün hassasiyetini göz önünde tuttuklarını belirterek, ''Galatasaray TV başta olmak üzere kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim''
dedi.

Bu 3. Temmuzdan sadece iki gün sonra. Ertesi günde Özdemir tesekkür etmistir...

Son düzenleme:
Bunlar nargileye esrar karıştırmış canerde ilk içtiği icin herhalde tuvalete gidip kusuyor.Sonra esrarın kafasi geliyor kan man derken bayılıyor bence

TFF nin yerinde olsam doping testi yaptırırım.adam düpedüz nargilenin içine marihuana atmış.

Caner sanki burnunu siliyor orda önce sol eliyle sonra arkadaşı bişey diyor derin inceleyelim.

Başkan Ünal Aysal'dan Açıklama - 05.07.2011 11:01 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

05.07.2011 11:01

facebook.png

[TD="width: 35"]
arkadasinagonder.gif
[/TD]
[TD="width: 65"] [/TD]

Başkan Ünal Aysal'dan Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması:
Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil.
Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim.
Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

demek istedigim aciklama, birdaha original siteden...

Ozaman Ünal Aysal yalan mi söylüyor ? GS TV´de o dönem sike ile ilgili bir program oldu mu ? Git bak ozaman o ates üfleyerek sönmez aciklamasinda bir yerde küme, yada Fenerbahce yaziyor mu diye ???

Ben bu pahalı takımı sizinle rakip olmak için kurdum. Fenerbahçe’nin düşmesi bizi mutlu etmez. Baştan beri ağır ceza gelir diye söylüyorum. Dikkat eden bugüne kadar Fenerbahçe ismini ağzımıza almadık. Resmi açıklamalarda da dile getirmedik. Keşke dikkate alınsaydık

Biz hic bir zaman Fenerbahce´yi bu konuda karsimiza almayi calismadik, tam tersi dostane yaklastik. Ama sonra Aziz Yildirim basladi hapishaneden direk olarak saldirmaya, sonra Aysal cevap verdi, ve bu atisma 2014 yilina kadar devam etti... Sonra GS TV´ye talimat geldi, ve sike ile ilgili yayinlar yapildi.

Ya Adem sen ne diyorsun harbiden yahu? Ne yalan'i, son derece diplomatik aciklamalar yapiyor belli ki. Git tarihlere bak diyorum yahu, ayni ayda gelde ates aciklamasi. O senin dedigin aciklamada tabi direk Fenerbahce'ye seslenmedik diyecek, cünkü sike süreci = ates, üfleyerek sönmez dedi. Sike sürecinde sadece Fenerbahce yoktu, cok basit aslinda.

Yalan söylemiyor sadece diplomatik sekilde kendini hakli cikarmak adina direk Fenerbahce'yi kasetmediklerini anlatiyor. Ama bir insan aciklamayi okurken, örnegin Bu ates üfleyerek sönmez, analiz eder ve kime yönelik oldugunu anlar.

Verdigin örnekler tamamen sacma ve basitce diyelim. Bu kadar ugrastirdin beni, inanmiyorsun ac bak tarihe diyorum.

He ben tarihlerde yaniliyorsam, bana öyle anlat. Ama yok Aysal yalan mi söylüyor fln böyle seyler ile gelme. Diplomatik aciklamalar iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt