Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan dün Sinan'ın sözleri aklıma geldikçe çılgınlar gibi güldüm yeminle. :D
"Brugge'yi geçin bi kere Ertem. Bu maçı saymayın hocam." :D

Bir itirafta bulunmak istiyorum.Ben buraya üye olduğumda bu programı çok ser eleştirmiştim, kim olduğunu hatırlamıyorum bir arkadaş da kızmıştı. Bu proframı komedi programı olarak izliyoruz demişti. Ben de netten bir kaç bölüm izledim bugün. Gerçekten komikmiş, o arkadaştan da bu vesileyle özür dilemek istedim.

Bir itirafta bulunmak istiyorum.Ben buraya üye olduğumda bu programı çok ser eleştirmiştim, kim olduğunu hatırlamıyorum bir arkadaş da kızmıştı. Bu proframı komedi programı olarak izliyoruz demişti. Ben de netten bir kaç bölüm izledim bugün. Gerçekten komikmiş, o arkadaştan da bu vesileyle özür dilemek istedim.

Aynen. Bende komedi niyetine izliyorum. Ara sira fena güldürüyor.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ulan dün Sinan'ın sözleri aklıma geldikçe çılgınlar gibi güldüm yeminle. :D
"Brugge'yi geçin bi kere Ertem. Bu maçı saymayın hocam." :D

bu hafta o konuyu açmaz bile yarın olacakları söylüyorum :D aslında bu adamlar her hafta aynı şeyi konuşuyorlar :D

S.E : Erto bak sana bişey söyliyim mi Boli Boli Mbomboylan Milano'da karşılaştık, Oğulcan falanda yanımda görsen var ya pırlanta gibi çocuk.

A.Ç : Bakın beyler açık konuşuyorum Bilic adam değildir. Yaptığı hareketlerin hepsi dangalaklıktır. Bakın ''dangalaklık'' derken hakaret olarak söylemiyorum. Bilic adam olsaydı Beşiktaş'a turu getirirdi

R.O.K : Haydaaaaaaaaaağ Bilic adam mıdır ?

E.Ş : yaaaa rasim ! ya rasim neden bağırıyorsun !

R.O.K : Yaaa ertem ne bağırmasıı ???

E.Ş : Rejiden rica ediyorum Rasim'in sesini alalım ve 21 numaralı banda geçelim.

S.E : Erto bak Erkan Petekkaya mesaj atmış burdan ona selamlarımı iletiyorum. Paramparça yılın dizisidir.

ve kapanış :asd:

Son düzenleme:
Normal şartlarda bu akşam sinanla ertem olurdu bakalım çıkacak mı :D

Hahahahaha Aldırma Gönül klibi yapmışlar Beşiktaş için gerizekalılar :asd22::asd22::asd22::asd22: 3.turda elenen takım için yapılana bak :asd22: Allah vere finali falan kaybetmediler :asd22::asd22:

Bjk klibi ile açılışı yapıyorlar ''Aldırma gönül aldırma'' ahahahah :asd22::asd22:

Hahahahahahha ulan sinan hani bürüj kim onu gecin hocam en az 3 luk olur diyodun

hahahaaaa bu kadar ezik bir program görmedim zuhahaa.. galatasaray olsaydı bir saat nasıl kurtulur muhabbeti dinlerdik

Ulan Ertem, elenseniz bile klip yapıyorsunuz. Kanalı BJK TV yaptınız anasını satayım. :)

S.Engin haftalar önce : "Burüj'a 3-5 çakar Belçika'ya geri yollarız"

S.Engin bugün kitap okuma numarası yaparak programa başlıyor.

Ertem: Futbolda kazanmaktan sonra en güzel şey kaybetmektir.

ahahah kafa gitmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt