Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala lider diyor ya bu kadar eziklik olmaz.Birde kim alırsın Bruggeden diyor adama yuh derler.en az 6 7 futbolcusu bjk dan çok daha kaliteli bir takım.Ne utanmaz adam ya.

Ya hakkatten malsınız ya harbi malsınız hala dünya gündemi tt diyor. Bu kadar mı beynin var ertem

Biz konuştuğumuzda Beşiktaş liderdi diyor. Ulan 2 dk önce lider miydiniz? Beyin fakiri bunlar.

Sinan a msj yagdı sanırım lafını yuttu.Yok bugun fener lider aptal panda.:D

Evet sinan siz dün konuştuğunuz için dün beşiktaş liderdi :D :D :D

Ulan ben twittere bakıyorum söyledikleri hastag ilk 10 da yok. Sinan da şaşırıyor nasıl birinciyiz diye :D

Ahahah ''bugün Galatasaray mı lider? biz konuştuğumuz zaman bjk liderdi diyor'' Sinan :asd22::asd22:

Bence volkan konak'tan elimize verdiler şarkısını çalsalardı daha anlamlı olurdu!!!

Şeye sürülecek akıl varsa şu Sinan Engin-Ertem Şener'de ben bişey bilmiyorum.

"Lig lideri şuan Galatasaray mı Ertem? Biz konuştuğumuzda beşiktaştı ama dimi.."

Ulan 2 dk önce konuşmadınız mı? Mal ya :D

hep coluk cocuk ızlıyormus :Dadas

Puhahahaha Veysel dünya gündeminde 1 numaraya yukselmiş.6 milyar kişi veyseli tartışıyor şuan dünya kaosda.:D

Fotoğrafta TT'de 2. sırada Veysel Sarı gözüküyor, 1. sırada diyor. Kör müsünüz :D

Dünya gündeminde macı kaca sattın kasımpasa var 9 numarada.Heralde antu yapıyor dünya gündemini.Şike olaylarını en iyi antuda biliyorlar adamlar bu işin profu çünkü.:D

Vay hamşolar vay.Bu pis sikeciler herkesi kendileri gibi topculari bagliyor filan saniyorlar sanırım.

Veysel'in capi ne ki şike yapsin lan.Adam hep cöptü bugün de les gibi oynadi.Sanki bizden gittikten sonra birden Dani Alves'e dönüstü de bizim macta rezil oynadi.Acsinlar 2.yaridaki bütün maclari izlesinler.Veysel her macta sicmistir,batirmistir.Veysel'e sike yap desen beceremez.Ahlaksiz sikeciler bok atmaya yer ariyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt